yenilere yardim.lutfen cvb yazin

arkadaslar ben daha yeniyim.hic motora binmedim ve surmedim.simdi coooook meraklyim.bana yardim edin.daha yeni oldugum icin nasil bir motorla baslacagimi bilmiyorum.2500 ile 3000 ytl verebilirim.cin mali almak istemiyorum ve 0 km olabilir.

Super Moderator
Yenisin, o yüzden Tanışma bölümüne kısaca kendinden bahseden bir topic açsan iyi edersin...
Soruna gelince, önce eğitimini, ehliyetini al derim ben.Sonra da motor hacmi fazla büyük olmayan bir motosikletle başla bence.Zevkine göre otomatik veya vitesli birşeyle başalyabilirsin, ama vitesliyle başlamak alışma aşamasında daha sağlam ve daha gelecek vaad edebileceği için önerilir...

Nasıl bir motor istiyorsun onu da belirtirsen daha çok yardım alabilirsin.

Super Moderator
Asıl soruya cevap vermemişim ben de.Bahsettiğin fiyata hem Çinli olmayan hem 0 km motosiklet bulman imkansız gibi birşey.Ama YBR125'i olabilir Yamaha'nın, gerçi o da Çin ama arkasında Yamaha adı var...

2500-3000 ytl arasında
scooter olarak : honda beat, honda activa
commuter: yamaha ybr125

scooter mı vitesli mi ne istediğine karar ver. benim tavsiyelerim bunlar japon malı hepsi.

arkadaşlar bnde yeniyim ve durumum arkadaşın durumuyla aynı bn 5000ytl civarı bi scooter almak istiorm o km olursa ii olur bide sanırım 2 zamanlılar fazla benzin yiyomuş o yüzden 2 zamanlı olmasın (fazla bilgim yoq) yardım ederseniz sevinirim

arkadaslar benim aklimda kanunin windy 125 modeli var.yeni cikicak olan modellerinden biri.nisan ayinda cikiyomus.gusel bi motor.alabilecegim fiyat araliginda.siz ne diyorsunuz bu motora?????????

dostum git bi tane ybr al taş gibi makinadır sana hiç sorun çıkartmaz 125 cc'ye göre gayet tatmin edici bi motor :cat:

gidipte sakın scooter'la başlama ilerde vitesli büyük motor almak istediğinde çok sorun yaşarsın...

bir düşün

merhaba arkadaşım önce hoşgeldin bende yeniyim burda . benim 2003 model trafiğe 2005 çıkışlı honda titan 125 cg es motorsikletrim var daha 1600 km de çok temiz istediğin yere baktırabilirsin fiyat 2850 ytl

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O paralara Yamaha YBR 125 alırsın ve çok iyi bir makina çok memnun kalırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar