Yenilendim :)

Hayırlı olsun bende aldım aynı fiyata aynı renk benimki bu ayın 10 unda geliyo hayırlısıyla allah kaza bela vermesin inş. tekrar hayırlı olsun

:)

saygılar abim ... kalabalık ve çok olmak insana daha bi başka mutluluk huzur veriyor :)

tvs beklenilmez en iyisini yapmışşsın hayırlı olsun güle güle kullan

arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah daha iyilerini sizlere nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun,motorunuz çok güzel,güle güle kullanın :) :)

Adana İl Temsilcisi
güle güle kullan kardeş.bahadır ve ben apache yi bekliyoruz bakalım.:p

adın koray
motorcusun
yahya kaptanda oturuyosun.
ne çok ortak noktamız varmış yahu:D

siz nerede oturuyorsunuz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:58 ----------

güle güle kullan kardeş.bahadır ve ben apache yi bekliyoruz bakalım.:p

Belki beni topikten tanırsın bende apache hastası olan motorculardan biriyimdir.Sürekli tvs topiğinede takılırdım ama artık b...ku çıktı abi ya.. bi anlam veremedim zaten süreki ybr mi tvs mi diye ikilemde kalırken otomatik olarak apache kendini eledi ve ybr garaja girdi:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:01 ----------

naptık ki hacı ayıpsın...:p

olsun abi daha ne yapcan görüşmelerimizde seninle motorları irdeleyişimizde seninde katkın çok büyük.. şuan cbf te bekliyo olabilirdim. :wiinkk:

hocam hayırlı olsun, gerçekten çok güzel bir makine...kız gibi derler ya, aynen öyle.hiç dul kalmasın bu güzel makine :wiinkk: bu arada ben de kocaelideyim.akçakocada oturuyorum.ismim Anıl.koü de mimarlık okuyorum.eğer bir etkinlik ya da tanışma düzenlerseniz katılmaktan mutluluk duyarım.çok fazla motor muhabbeti dönmüyor okulda, muhallebi çocuğu hepsi.motor muhabbetini özledim desem yalan olmaz...anılar, deneyimler bunlar paylaşıldıkça değer kazanır bence. abilerimi ve kardeşlerimi dinlemeye hazırım :cherry:

maşallah iyi günlerde kazasız belasız kullanın, yahya kaptan emlak bankası evlerinde oturuyorsunuz sanırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar