- Konu Yazar
hacım sende kocaeli sen neresinden mehmetali paşada iki sene kaldım ben![]()
hacım sende kocaeli sen neresinden mehmetali paşada iki sene kaldım ben![]()
güzel bir seçim yapmışsın pişman olacağını sanmıyorum belki ileride cc yükseltirsin bilemem sana kalmış,allah tekerine taş değdirmesin hayırlı uğurlu olsun...
not: arkadaşım kocaelinin neresindesin ?
herkese çok teşekkürler evet sizlerin de dediği gibi iyi bi tercih oldu sorun sıkıntı çıkarmazsa daha ne isteyebilirim ki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 ----------
yahya kaptan da oturuyorum
o zaman buluşak bi ara biy içelim ziyeret edelim sizler için uygun olursa
tanışıp kaynaşmak isteriz
elbette sevgili arkadaşım tabiki havalar bir düzelsin hele birde teklif yolluyorum kabul edin de birdaha arayayım dediğimde orda burda aramayayım profilinizi ordan irtibat kurarız sevgiler...![]()
sevgili abimmesajını aldım piyanist irfan fakat cvb yazamıyorum![]()
eyvallah kardeşim canlar sağolsun buralardayız ismini bari bağışlasaydın rena 54 diyemi çağıracağız seni:rendeer:
merhaba abim doğum yerim bilecik toplamda 12 sene sakaryada 2 sene izmitte 1 sene bursada bi kaç sene istanbulda kaldım.adım ali bilecik osmanelide 112 de görev yapmaktayım... en kısa zamanda izmitli ve bursalı siz abilerimize ve kardeşlerimmize bi program yapacağız çayınızı içeceğiz inşallah forumlarla pek işimiz olmadı ne bileyim tesadüf girdim ama beğendim keyif aldım seviye ve sohbet güsel kısa zamanda görüşmek dileği ile saygılar