Yenilendim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hakikaten baktıkça hoşuna gidiyor insanın. çok güzel olmuş gerçekten.. bu kadar hesaplıya malolması ayrıca alkışlanacak bir şey..

asfalt meleğim araştırınca birazda kendin uğraşınca oluyor,

bu arada foto makinenin pillerini çıkarınca reset yapıyor 2004 tarihine geliyor orasını hala çözemedim ne zaman şarja taksam 2004 tarihine geliyor

cengizim abim eline sağlık bu hali daha güzel olmuş, karizma deyişmiş eline sağlık :))

Motorumu biraz elden geçirdim,yeni halini ben çok beğendim ve sizlerle paylaşmak istedim bunlar eski hali

bu da şimdiki hali

top casenin gözlerinede zion sayesinde led lamba taktık,karanlıkta çok hoş oldu

toplam maliyeti boya,macun,zımpara e vernik 150 tl.sticker larda 25 tl yani 175 tl ye yepyeni bir görünüm elde ettik,birde jant,ayak koyacak yerleri ve çanta aparatını sevgili muzafer abimizden aldığım presto marka ithal sprey boya ile kendim boyadım, parçacılarda satılan sprey boyalardan daha kaliteli

Bende mi gözükmüyor resimler?:silent:

teşekkürler,gürselim,fuatım

dobly koplayamışsın zaten resimleri ama sende açmıyorsa bilemem

kanka biraz öyle oldu sol tarafını evde ayaklığını açtım zannedip motoru bıraktım oda beni yere serdi ufak tefek çizikler vardı içime sinmedi birazda sıkıldım aynı pantolonla gezmekten böyle bişey çıktı meydana

Hacı KTM Dakar yapmışın makinayı...eline sağlık...ağırdır tikat et çocuklardan uzak tut...kalıpsız adamada verme...

teşekkürler şahinim adanaya gelince binersin

mete kankam sağolasın akıllandım,ayakları yere değmeyene motor vermicem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar