olaya baktığımda doblo sürücüsünün ağır kusurunu görüyorum ancak motosiklet sürücüsünün da hem hızlı hem de dikkatsiz olduğunu da görüyorum, hiç ani frenleme yapmıyor, bodoslama giriyor, o mevkide her yerden araç çıkacağını biliyorum, artçın var hele de senin eşin, hızına dikkat etmek sürekli önüne bakmak lazım, hele artçın varsa birkaç misli dikkatli olmalısın, mesuliyet sende.
ayrıca doblo sürücüsü iyi durumda değil ki araba kontrolden çıkmış, bariz yavaş yavaş dönüyor, amcanın bilinci tam açık değil belli, vale uyarmış falan gibi bir durumda yok adamlar koşup herhalde arabayı durdurmaya çalışıyorlar, büyük ihtimal amca içeride bilinçsiz ya da şokta.
çok geçmiş olsun hepsine, keşke hiç olmasa böyle kazalar, ben de geçenlerde ufak ama başka türlü olsa ciddi olacak bir kazayı ufak tefek ağrılar ve kırık bir çamurlukla atlattım, tamamen benim dikkatsizliğim ile oldu, karşı tarafın hatası vardı ama benim dikkatsizliğimi telafi edecek türde değildi, sonuçta olan bana oldu, dikkatli olsaydım şimdi sağım solum ağrımıyor olacaktı, kaporta bizi hele artçın varsa iki can taşıyor oluyorsun. dikkatli olalım arkadaşlar, moto kullanmak macera işi değil hele istanbul'da hiç değil.