yenikapı miting alanı motorsiklet yasağı ???

bugun yenikapı miting alanına girmek istedim özel güvenlik 2 hafta önce alanda kaza yaşandığını ve motorsiklet girişinin yasaklandığını söyledi.ısrar edip girmek istedim plaka fotosu alıp şikaayet ediyorlarmış konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Böyle saçmalık mı olur ya ! Ulan o kadar mı düştünüz be çok yazık ya ! Gezi'yi kapat, Yenikapı'yı kapat, tapusunu mu aldınız lan memleketin !

bursada bir otoparka giremeyişim aklıma geldi. içeride motosiklet düşmüş, o yüzden motosiklet almıyorlarmış artık.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Diğer taşıtlar giriyor da sadece motora mı yasak var?

Yoksa her araca yasak da motorcular mı yasağı deliyor?

Sanki bu zamana kadar tüm bombalar motosikletle patlatıldı.Benim bildiğim hep araba ile patlatılırdı binlerce olay olmuştur böyle ama kimse araba girişini yasaklamadı motosikletle bir olay oldu herkez motosikleti günah keçii ilan etti.

Bu arada Hıncal Uluç senin ben eb...ni si....m:bestmt:

Sanki bu zamana kadar tüm bombalar motosikletle patlatıldı.Benim bildiğim hep araba ile patlatılırdı binlerce olay olmuştur böyle ama kimse araba girişini yasaklamadı motosikletle bir olay oldu herkez motosikleti günah keçii ilan etti.

Bu arada Hıncal Uluç senin ben eb...ni si....m:bestmt:

Hıncal Uluç'a küfür mü ettin, yoksa ben mi yanlış algıladım ?

Eh, yeni düşman motosiklet. Don Kişot misali düşman icad etmeden duramazlar. Kendi dar hayat görüşleriyle uyuşmayan her şey potansiyel düşmandır bu saatten sonra.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Biz motorcuyuz ama öyle her motora binmeyiz. Endaksi mr Yönetim?

Ankarada Atatürk Kültür Merkezi tören alanı 5-6 sene önce araç trafiğine ve herkese açıktı. 2006 yılında ilk scooter'ımla orda turlarken, bir ara geçişten tören alanına çıktım kafamı sola çevirdiğimde tapagaz üzerime gelen en az 600cc bir racing vardı 3-4 saniye geç çıkmış olsam çarpışmıştık. Asfalt kaplı çok büyük arsaları serbest kullanım amaçlı olarak halka açmak pek güvenli değil açıkçası.

Dün birkaç arkadaşı gördüm bu siteden Hatay günlerinde. Kapının önüne çekmişlerdi motorları alanda ise kimse yoktu motorlu. Bende yolun karşısına çektim adamlar cins :thumright

Motosikleti
BWS 100
Olcay Abi'nin dediği gibi.
Arabalar girip, motosikletler giremiyorsa haklısınız.

Ancak;
Şimdi araç girişi yasaksa. Yasaktır. Bunu uzatmanın küfür etmenin, söylenmenin anlamı yok. Adamlar haklı.
Önce bunu belirtmeniz gerek. "araç girişi yasak mı, değil mi."

Google Drive ve Dropbox erişimi yasakladı sessiz sedasız sen neden bahsediyosun :) yakında gmaillere giremeyeceksiniz bu gidişle..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar