Yeniden NE zaman dönebilirim acaba?

Arkadaşlar parmağım kırılmıştı 4-5 gün önce.Ne zaman tekrar kullanabilirim ybr mi? kaç hafta bilen ya da tahmini olan var mı?Acıdan doktora sormadım aklıma ble gelmedi :silent:

---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 13:46 ----------

bekliyorum cevaplarınızı..

bpk

Sanırım 15 ile 20 gün arasında bir süre geçmesi gerekir . Benim basketbol oynarken olmuştu 1,5 ay topa dokunamamıştım daha doğrusu dokunupta zorladığım için 1,5 ay sürmüştü . Benden tavsiye kesinlikle kullanma elini bekle tam olarak kaynasın biraz güçlendir sonra tekrar kullanabilrsin .. Geçmiş olsun bu arada .

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kırılan tek parmağın ise, tekrar incitmemek ve sürüşünü tehlikeye atmayacak şekilde her zaman dönebilirsin motor kullanmaya

bu kadarda aceleci olma...sabret,parmağın iyice kaynamadan zorlarsan yanlış kaynayabilir veya kaynaması uzayabilir.o zaman kaha çok beklersin...

olay 5 Mayısta olduğuna göre, o zaman en yakın Haziranın başında başayabilirim..

Arkadaşım geçmiş olsun da acele etme bu kadar. Sağ el parmağın kırıldıysa fazla sorun olmaz da sol el parmağın kırılmışsa acele etme debriyaj sık bırak ağrı yapıyor benimde başıma geldi. Aceleci olduğum için hemen binmek istedim motoruma aradan 1 sene geçti motora bindikçe ağrıyor. Tabi motorla gezmenin keyfi daha fazla bastırıyor unutuyorum ağrısını. :)

öncelikle geçmiş olsun, biraz sabretmelisin 1-2 hafta en azından...
daha sonra motosikletine dönersin fizyoterapi olmuş olur (fazla zorlamadan)
:) geçmiş olsun!

Arkadaşım geçmiş olsun da acele etme bu kadar. Sağ el parmağın kırıldıysa fazla sorun olmaz da sol el parmağın kırılmışsa acele etme debriyaj sık bırak ağrı yapıyor benimde başıma geldi. Aceleci olduğum için hemen binmek istedim motoruma aradan 1 sene geçti motora bindikçe ağrıyor. Tabi motorla gezmenin keyfi daha fazla bastırıyor unutuyorum ağrısını. :)
sağ el baş parmağım kırıldı . 3-4 hafta dan önce sürmeye başlamayı düşünmüyorum.bu kanıya vardırttınız beni :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar