Yeniden Merhaba

Katılım
8 Ocak 2014
Mesajlar
11
Herkese selam, adım okan adanalıyım, yaşım 22.Uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat tanısmak nasip olmadı.Şimdi hem sizlerle tanışmak hemde fikirlerinizi almak istiyorum.Öncelikle daha önce kullandıgım motosikletleri yazayım;
honda titan (yaklaşık 3000 km)
mz 251 (yaklaşık 1000 km)
yuki yk100 (10.000 km)
şuan elimde olan drift(18.400 km)
Motorumu degiştirmek istiyorum.5000tl ye kadar bi motora ihtiyacım var.Uzun yola çıkabilecek bir motor lazım ve naked commuter tarzı olmalı.Drift güzel ceyhan dan malatya ya gidip geri geldim 3 yıldır bende fakat artık yetersiz geliyor.aklımda honda cbx250 twister ve mondial 180 z one s var.Yaklaşık 10 yaşında bir japon mu yoksa çinli mi? Sizin vereceginiz alternetiflere açıgım.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.
 
Katılım
4 Haz 2009
Mesajlar
2,147
oncelıkle aramıza hos geldın. bence twıster al derım. parcası bıraz pahalıdır ama kolay kolay arıza vermez 3 - 4 yıl once kısa bır donem alıp kullanıp gerı satmıstım. aslında unıversıtem olmasa satmayı dusunmuyordum. bence dedıgım gıbı twıster al keyfıne bak.
 
Katılım
8 Ocak 2014
Mesajlar
11
hoşbulduk teşekkür ederim twister hakkında egzantirigin ses yaptıgını okumuştum siz böyle bi sorun yasadınız mı bu sorun gideriliyor mu yada yapıyorsa.Bide yağ yakma varmıydı?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst