- Konu Yazar
Herkese selam, adım okan adanalıyım, yaşım 22.Uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat tanısmak nasip olmadı.Şimdi hem sizlerle tanışmak hemde fikirlerinizi almak istiyorum.Öncelikle daha önce kullandıgım motosikletleri yazayım;
honda titan (yaklaşık 3000 km)
mz 251 (yaklaşık 1000 km)
yuki yk100 (10.000 km)
şuan elimde olan drift(18.400 km)
Motorumu degiştirmek istiyorum.5000tl ye kadar bi motora ihtiyacım var.Uzun yola çıkabilecek bir motor lazım ve naked commuter tarzı olmalı.Drift güzel ceyhan dan malatya ya gidip geri geldim 3 yıldır bende fakat artık yetersiz geliyor.aklımda honda cbx250 twister ve mondial 180 z one s var.Yaklaşık 10 yaşında bir japon mu yoksa çinli mi? Sizin vereceginiz alternetiflere açıgım.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.
honda titan (yaklaşık 3000 km)
mz 251 (yaklaşık 1000 km)
yuki yk100 (10.000 km)
şuan elimde olan drift(18.400 km)
Motorumu degiştirmek istiyorum.5000tl ye kadar bi motora ihtiyacım var.Uzun yola çıkabilecek bir motor lazım ve naked commuter tarzı olmalı.Drift güzel ceyhan dan malatya ya gidip geri geldim 3 yıldır bende fakat artık yetersiz geliyor.aklımda honda cbx250 twister ve mondial 180 z one s var.Yaklaşık 10 yaşında bir japon mu yoksa çinli mi? Sizin vereceginiz alternetiflere açıgım.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.