Yeniden dogus hikayesi

slm arkadaslar ben mz aldım eski hali

dagıttım boyadım topladım
buda yeni hali

elall be kardeşim gözel olmuş,güle güle binersin inşallah::139::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 ----------

benzin durumu nasıl?

ellerıne saglık eskıyı toplamak cok zevklıdır genel olarak temız gözüküyor keske jantları sıyaha boyasaydın...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Güzel olmus ellerine saglik.
Cantlar için bir onerim var.

17525740.jpg

Arka amortisorun yaylari da kirmizi olursa tadindan yenmez.
Tabi bu benim zevkim.
Sen ne dersin bilmem.:cat:

coq abim ilk gözüme takılan jantlarında kırmızı olmasından dolayı renk boğmacası olduğuydu,sende aynı fikirdeymişsin:)

toplayan arkadaşım ellerine sağlık güzel olmuş,jantlara tekrar bir ayar çekersen tadından yenmez

Güzel olmus ellerine saglik.
Cantlar için bir onerim var.

17525740.jpg

Arka amortisorun yaylari da kirmizi olursa tadindan yenmez.
Tabi bu benim zevkim.
Sen ne dersin bilmem.:cat:

ben photoshopta denedım soyledıklerınızı boyle hosuma gıttı sade olsun istedım:queen::)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 ----------

elall be kardeşim gözel olmuş,güle güle binersin inşallah::139::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 ----------

benzin durumu nasıl?

daha uzun yola cıkamadım denemedım hayırlısı neyse o olsun be azcık fazla gıtsın yolda bırakmasın yeter:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------

ben photoshopta denedım soyledıklerınızı boyle hosuma gıttı sade olsun istedım:queen::)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 ----------

daha uzun yola cıkamadım denemedım hayırlısı neyse o olsun be azcık fazla gıtsın yolda bırakmasın yeter:mrgreen:

kırmızıdan hevesimi alayım siyahta yaparız arkadaşlar:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------

kırmızıdan hevesimi alayım siyahta yaparız arkadaşlar:mrgreen:
ayrıca yanda 251 yazısı yok photoshopta yazdım güsel bir font verin yazalım yazıyı arkadaslar:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar