- Konu Yazar
2014 model siyah CBR250 motorum dün gece çalındı.
34 Gpl 36.yenibosna'da çalınmıştır.
34 Gpl 36.yenibosna'da çalınmıştır.
Cok gecmis olsun kasko varsa kafan rahat olsun en azindan polisden baska turlude takip edilicek bulunmazsa bile parasini alicaksinÇalınan motor bizzat bana ait.
Ben normalde Beykoz'da oturuyorum. Mahallemizde kaç gece üzerinde anahtarı unuttuğumu bilirim. Hiçbir şey olmamıştı. Bir geceliğine avrupa yakasına yenibosna'Ya geçtim. Orada çalındı. Çobançeşme mahallesinde.
Sadece ön disk kilidi vardı. Bir de gidon kilidi işte.
Saat 6'da uyudum, öğlen 12'de kalktım. Yani çalındığı esnada muhtemelen biz uyumuyorduk ama kontrol etmemiştim.
Son zamanlarda o paranoyaklığı atmıştım üzerimden. Neyse, 12'De kalktığımda motor yoktu. 10 dakikalık bi şok. Sonra karakola gittim. İfade verdim vs. Kasko şirketine haber verdim.
Durum budur.
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net...=7cec07ed48d5f1ad5f769fa2eb46837c&oe=54DF9220
Cok gecmis olsun kasko varsa kafan rahat olsun en azindan polisden baska turlude takip edilicek bulunmazsa bile parasini alicaksin
Geçmiş olsun kardeşim benim merak ettiğim bi konu var kasko yaptırmak istedim verdikleri kağıtları Detaylı okudum motosiklet için kapalı garajda kilit altındayken zarar karşılanır gibi bi madde vardı bunun doğruluk Payı nedir sokaktan çalınsa karşılamıyorlar mı
Makineden varmi bi haber ? Yada kasko sirketi olayi hallettimi merak ettim...