Hocam affedersin de geri zekalı mısınız?
1. Sizde kask mevcut arkanızda neden değil?
Bir de bunu yok gezdik ettik diye atıyorsun hiç ama hiç hoş değil yoksa 2. De sende ya takma ya da gezme ağa he kask yok para yok diyorsan da o zaman motoru sat git bi alt bir şey al fark ile kask alırsın
umarim ileride evlenirde kiz cocugun olursa, onuda "ÜNİ"de kasksiz-koruma ekipmansiz motora bindirip gezdirirler ve korkuyorum dediginde ise daha cok gaza basarlar.
yapmayin etmeyin evladim, anladik gencsiniz kaniniz kayniyor, kendi caniniza ve anne babaniza acimiyorsunuz, bari arkadaslarinizin canlarina, anne babalarina aciyin.
Bir de bunu yok gezdik ettik diye atıyorsun hiç ama hiç hoş değil yoksa 2. De sende ya takma ya da gezme ağa he kask yok para yok diyorsan da o zaman motoru sat git bi alt bir şey al fark ile kask alırsın
youtube calısmıyor pc'de diye yukardaki hakaretin nedenini merak ettıgımden mobilden girip baktım.
Öncelikle hakaret ederek eleştirdiğiniz için aynı soruyu ben size sorabilirim Sn. Motohazar.
İnsanlarla etkileşim kurmanın hakaretsiz yolları da var.
The Best; lütfen merakımı mazur görün de ilk defa mı bir dişiyi arkanıza aldınız?
2 Motorcu 2 kız bulmus arkasına oturtmus da sevinçten video paylaşıyor gibi gözüküyorsunuz.
Ayrıca artçınızda kask yok , bende cok nadir de olsa kasksız artçı bindirdim ancak kız korkuyorum yapma diye bağırıyor siz devam ediyorsunuz.
Umarım ilerleyen yaşlarınızda bu problemlerinizi çözebilirsiniz.
İlk yorumu anlayan bir kullanıcı çünkü uzun yolcu harbi neyse arkadaşa geçeyimumarim ileride evlenirde kiz cocugun olursa, onuda "ÜNİ"de kasksiz-koruma ekipmansiz motora bindirip gezdirirler ve korkuyorum dediginde ise daha cok gaza basarlar.
yapmayin etmeyin evladim, anladik gencsiniz kaniniz kayniyor, kendi caniniza ve anne babaniza acimiyorsunuz, bari arkadaslarinizin canlarina, anne babalarina aciyin.
Şimdi bak geri zekalı mısın diye sordum değilim dedin olabilir geri zekalı olmadığına inana bilirsin hiç problem değil artçı kaskın 1500₺ değil 3000₺ bile olsa yada 100₺ de olsa o an var mı yok! Mevzu bitmiştir.Ben gerizekalı değilim ama anladığım kadarıyla sizde aşalık kompleksi var .Sanal mecra diye rahat rahat konuşuyorsun.Eleştirebilirsin hakaret edemezsin
Burda forumun adminleri var yöneticileri var eğer yanlış görselerdi silerlerdi. Emek veriyorum hız yapmıyorum yine saçma sapan eleştiriler.Sizin Kıskandığınızı düşünüyorum Üyelik tarihinizede bakarak buralarda yeni ve forum kultürünüzden anlamadığınız kesin.
Kafede otururken arkadaşlarım aradı cok uzak yuruyemiceklerini söyledi Bende gittim aldım ve hızım 30 40 . İlk defa motora binmiyorum ben 9 yasımdan beri 12 senedir biniyorum. Artçı kaskım hjc 1500 tl para verdim . Kocaelide yaşadığım için oraya gezmeye geldim malum artcı kaskı taşımıyorum yanımda görüşceğimizdende haberim yoktu.
bu sözlerim tek sana kimse üzerine alınmasın..
Ya arkadaşlar son zamanlarda halk arasında kullanılan (in) olan ''hocam '' diye hocam aşağı hocam yukarı diye bir hitap türetildi, ne hocası bu acaba Cami hocasımı? Okul hocasımı?antrenörmü? neden ve niçin bu hitap şeklini kullanmak icap ediyor, acaba daha uygun bir hitap şekli bulunamadığı içinmi? yapmayın allasen hoca lafını sadece ve sadece bu hitap şeklini hakedenler için kullansak daha iyi olur gibime geliyor,sözüm belirli bir kişiyi hedef almayıp tüm konuşmalarda bu hitap şeklini kullanan arkadaşlarımız için olup kesinlikle ''tenkit'' mahiyetinde olmayıp sadece bir nevi serzeniş bahabındadır.Herkese selam sevgi ve hürmetlerimle.
Kaska 1500 veren eldivene de bi 300-500 sıkar 21 yaşındasın altında mt07 var, Allah kaza bela göstermesin inşallah ama birinizin kanı hızlı akıyor diğerinin torku pek yüksek.
Burada mesele hızın felan da değil yani yanlış anlama, dediğin gibi hiç birimiz masum değiliz hız vs yapıyoruz fakat ortada bir video var bi amaca hizmet etmiyor ve videoda ekipmanı tam olmayan sürücüler ve kask dahi takmamış artçılar var. Video amaçsız olduğu için izleyicinin dikkati bunlar üzerine yoğunlaşıyor
Ya arkadaşlar son zamanlarda halk arasında kullanılan (in) olan ''hocam '' diye hocam aşağı hocam yukarı diye bir hitap türetildi, ne hocası bu acaba Cami hocasımı? Okul hocasımı?antrenörmü? neden ve niçin bu hitap şeklini kullanmak icap ediyor, acaba daha uygun bir hitap şekli bulunamadığı içinmi? yapmayın allasen hoca lafını sadece ve sadece bu hitap şeklini hakedenler için kullansak daha iyi olur gibime geliyor,sözüm belirli bir kişiyi hedef almayıp tüm konuşmalarda bu hitap şeklini kullanan arkadaşlarımız için olup kesinlikle ''tenkit'' mahiyetinde olmayıp sadece bir nevi serzeniş bahabındadır.Herkese selam sevgi ve hürmetlerimle.