Yeni yol arkadaşım :)

Herkese merhabalar ,
bu motoru perşembe günü yolda giderken rastgele gördüm , motor alma düşüncem birikimim vardı ama bi türlü karar veremıyodum 1 aydır .Acele de etmıyodum , neyse o gün aceyip derecede içime sindi motor zaten içimde hep bu motoru alma düşüncesi vardı .Perşembe günü karar verip cuma günü aldım Hayatımda verdiğim en kesin ve en doğru kararlardan birisi olduğunu düşünüyorum :)

daha 1 aylıktır :) 700 km de

motor rodajda olduğundan bu konuda tavsiyelerinizi almak isterim , en verimli rodajı nasıl yapabilirim? ne yapmamam lazım ?

Herkese çok teşekkür ederim, Herkesin gönlündekini alabilmesi dileğiyle :)
sağlıcakla kalın

Hayırlı olsun,Cbf 150 güzel motordur.Kazasız belasız inşallah..Rodaja gelince motoru zorlamayın yeter..

sonunda birisi ahmet abi'nin gönlünü yaptı.:cat: öncelikle bu sebeple, sonra yeni motosikletin için tebrik ederim :rendeer:

rodajı şehiriçinde, uzun yola çıkacaksanızda 7-8 bin deviri geçmeden, sürekli devir değiştirerek yapmanız iyi olur. şehiriçinde kullanırsanız pek özenmeye gerek yok çünkü hız sürekli değişecektir mecburi.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. :) Rodajda ise fazla yormadan kullan eğer motor tecrüben varsa örnek tekirdağ vs yerlere git uzun yolda rodaj daha iyi oluyor diye biliyorum ben fazla basmadan uygun devirde :)

Kitapçığı aç ve oku en verimli rodaj orda yazıyor.

Hayırlı olsun tekerine taş değmesin Allah kaza bela göstermesin.

iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim . :) Bütün iki tekerlilere İnşallah kazasız , belasız ve cezasız sürüşler..

Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın, Allah kazadan beladan korusun inşallah :)

Ahmet abi hadi senin de gözün aydın :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı olsun.:cat:
Keyifle kullanmanı dilerim.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar