Hocam sırf bu iyi dileklerinden dolayı "ikramiye bana çıkacağı " için seni not ediyorum, sana bi 2017 GS sözüm olsun.
F650 sıkmıştır artık seni.
Sonrada söyle hokkalı bi arazi alıp , cafesiydi yıkamasaydı aksesuarcısı tamirhanesi felan küçük bi Motocity yapicam, sözüm söz bütün MT ahalisi en kötü ihtimalle %80 indirimli geçinecek.
Komple bedava diyemedim kurtarmıyor.
Maksat ayakta duralım yoksa lafı olmaz.
Sonra her yeni yuva kuran motorcu çiftimize full+full pocket bike dahil çocuk için başlangıç seti ! Yeni nesili aşılamak gerek ! Fakat enduro/Cross kategorisinde yaşaması şartıyla, çocuk büyüdüğünde "Buba ben süper siport istiyom yia" felan dediği an basarım hacizi acımam.
Sonra ikramiye parasını zamanla katlayacağım için, Turkiyeye dünya çapında bi Cross parkuru.. Parkur ama öyle böyle değil çakma dakar rallisi gibi git git bitmeyecek cinsten.
Sonra foruma yeni üye olup "Başlangıç motoru için BMW S1000rr uygunmudur ?" Gibi soru sormayan her yeni uyemize, en alangirlisinden kask ! Hadi bide eldiven lan !
Diğer klasmanlardaki motorlarını satıp, Enduro/Cross almak isteyen herkesin motorunu satın alma sözü ! Artık malum sitede eziyete, şafağı bilinmeyen günleri beklemeye son !
Ve her ay MT ailesinden sahibi olmayı hak eden 3 kişiye çekiliş ile hayalindeki motosiklet !
Ve şuan ikramiyenin bana çıktığı hesabını yaptığım için afallamamdan dolayı aklıma gelmeyen binlerce Motorcu dostu etkinlik ıvır zıvır !
MrMud Motocity'yi takipte kalın , esen kalın !
"Buba ben süper sport istiyom" :mrgreen: İkramiye sana çıkacaksa tamam hocam alırım bi GS'ini, tşk <3
+1 diyorum parti kur oy verelimHocam sırf bu iyi dileklerinden dolayı "ikramiye bana çıkacağı " için seni not ediyorum, sana bi 2017 GS sözüm olsun.
F650 sıkmıştır artık seni.
Sonrada söyle hokkalı bi arazi alıp , cafesiydi yıkamasaydı aksesuarcısı tamirhanesi felan küçük bi Motocity yapicam, sözüm söz bütün MT ahalisi en kötü ihtimalle %80 indirimli geçinecek.
Komple bedava diyemedim kurtarmıyor.
Maksat ayakta duralım yoksa lafı olmaz.
Sonra her yeni yuva kuran motorcu çiftimize full+full pocket bike dahil çocuk için başlangıç seti ! Yeni nesili aşılamak gerek ! Fakat enduro/Cross kategorisinde yaşaması şartıyla, çocuk büyüdüğünde "Buba ben süper siport istiyom yia" felan dediği an basarım hacizi acımam.
Sonra ikramiye parasını zamanla katlayacağım için, Turkiyeye dünya çapında bi Cross parkuru.. Parkur ama öyle böyle değil çakma dakar rallisi gibi git git bitmeyecek cinsten.
Sonra foruma yeni üye olup "Başlangıç motoru için BMW S1000rr uygunmudur ?" Gibi soru sormayan her yeni uyemize, en alangirlisinden kask ! Hadi bide eldiven lan !
Diğer klasmanlardaki motorlarını satıp, Enduro/Cross almak isteyen herkesin motorunu satın alma sözü ! Artık malum sitede eziyete, şafağı bilinmeyen günleri beklemeye son !
Ve her ay MT ailesinden sahibi olmayı hak eden 3 kişiye çekiliş ile hayalindeki motosiklet !
Ve şuan ikramiyenin bana çıktığı hesabını yaptığım için afallamamdan dolayı aklıma gelmeyen binlerce Motorcu dostu etkinlik ıvır zıvır !
MrMud Motocity'yi takipte kalın , esen kalın !
Hocam " <3 " işaretini yaptın, GS olayını bi gözden geçirmedim değil, şimdi hatun non-login takip ediyor forumu bi sakatlık çıkacak..
Adım harun de, ben Hasan memnun oldum de bi işaret ver![]()
Yenge görmesin![]()
Hocam konu uplamayı bırakırsak görmez
Hem görsede birşey olmaz ya..
O, benim O'nu asla aldatmayacağımı bilir !!![]()
![]()
![]()
hocam öyle diyorsun da geçen arkandaki ukraynalı kimdi![]()
Banada bir wr125r alırsın artık. Yanına da Fmf egzoz güzel gider.![]()
İlk araştırdığım ve kalbimi çalan enduro oydu. Bu aşk onu görünce başladı onla devam etmeli. Bir gün o gemi gelecek��