Yeni Yılın Sezon Açılışı-Karda Enduro Keyfi

@cbr125faik Saol Dostum =>

@oğuz-AnTALyA Yeni Videolar Yakında Yolda => Adrenalin Yaşamaktan Resim Ve Videolar Az Ama Bu Seferlik Affola =>

@praetorian Abicim Bende Binmiyodum Motora uzun Zamandır. Dün Bi anda Kanım Kaynadı Ve Cıktık işte bi anda karar vererek Gerçekten Güzelde oldu =>

@motorhocası Geyik vb Hiç bi hayvanla Karşılaşmadık Hocam.. Hepsi Kış Uykusunda Sanırım..

@kevın Acaip Zevkli Adrenalin Dolu Bi Gündü => Herkese Tavsiye Ederim... Yanlız Yanınızda Cikolata ve Su mutlaka Bulundurun. Cikolata kan sekerini Su da vucuttan atılan su miktarını Dengelemeye Yarıyor =>

@--volkan-- Teşekkürler...

@THE_LANCET Videodanda Belli Dediğim Gibi. Sizin oralarda Güzeldir.. Enduro Hayat Onda => Bi Gün Herkes Endurocu Olacak :p

@ceogle Saol Dostum Sen Olmasaydın Kanım Kaynamazdı Boyle =>

Harika bi eğlence olmuş sizin için.. resimler için teşekkürler.. yüreğinize bileğinize sağlık...

@KyCd Sağolun..

@Mustafa ÖZEN Allah Düşürmesin Abi Bi Daha.. Allaha Çok Şükür Aksaklıkları Kesip Biçme İşlemlerini Bitirdim Artık.. Kalıcı Bi Hasar Kalmadı.. Motora Binmeyi Resim Yayınlamayı Baya Bi Özlemişim.. Sizlede Bi Gezi Yapalım Birlikde =>

Moderatör tarafında düzenlendi:
gezi budur alkış alkış alkış elinize motorunuza sağlık 2 tekerin gerçek tadı endro ve krostadır adanadan selamlar.

Kot pantolonla üşümedinizmi :silent:
Ben Sıcacık büroda burdan seyrederken üşüdüm yavvv :p

İşte ya Boluluların farkı kanları kaynıyor :):) Supersiniz :thumleft:::biggrinn::biggrinn::haapppy:::haapppy:

@kroscu01 Teşekkürler Ustam =>

@CBF150 Bende Mototosiklet pantolonu Vardı. Hiç üşümedim.Hatta Terledim => Resimlerde Saçların Islaklıgı Belli oluyor zaten... Ama Yılmaz Biraz Üşümüş Bacakları.Gezi Anında Söylemişti bana.

@uniqe Teşekkürler Dostum.. Sende Boludansın Sanırım. Tanısalım =>

@halilihsan Evet Dostum Güzeldi Gerçekten =>

Hafif ve küçük cc.li krosun güzelliği burda işte gitmediği yerde in bisiklet gibi sür :cat: Transalpi o karda o mekanda düşünemiyorum:queen: aman Allahımmmm başıma bela olur:farao: bırakır kaçarım en yakın köye:cherry: tabi köy bulabilirsek:p

@CBF150 Evet Dostum Cok Haklısın... Boyle İşler İçin Ufak cc Birazda Güçlü Bi motor olması cok ideal.. Yoksa Hiç Bulaşmayacaksın... => Bi De On Camurluk Tepede Olacak. Transalp ve Falcon Gibi Teker Üstü On Camurluk Olması Boyle Durumlarda Hiç Mantıklı Değil...

abi oakdar gezilirde ufaktan bi ateş yakıp yorgunluk atılıp sucuklar çöp şişe geçirilip pişirilip ekmek arası ypaılmazmı ya??

@exile Bak Beni Gaza Getirme Sonra Canını İstettiririm Hee =>

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar