Yeni Yılın Sezon Açılışı-Karda Enduro Keyfi

Merhaba Dostlar... Bugun Ansızın Msnde Takılırken Yılmaz Arkadaşımızla Konusmaya Başladık.. Sonra Şimşek Gibi Bi Kararla Motorlarla Gölköye Gidip Doğanın,Karın,Gölün Eşsiz Manzarasını Keşfetmeye Karar Verdik... Ee Birazda Karda Tepinmeye Adrenalin Zorlamaya =>

Atladık Motorlara Ara Yollardan Kar kış demeden Gölün Yolunu Tuttuk.

İşte Göle Vardıgımız An..Yılmaz Arkadaşımız...

02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi001S.jpg

Çıkardım Çıkamazdın Derken Asıldı Gaza. Ve Tebrikler Cıktı Güzelce...
02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi002S.jpg

02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi003S.jpg

Buda İnişi
02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi004S.jpg

02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi005S.jpg

Ve Karsınızda Ben => Arka Sol Kısımdaki De Gölköy Dediğimiz Mekan. Merkeze Yaklasık 15 Km uzaklıkta. Bolunun Sulama Sahası.. Üzerindeki Ördekleri Görmeniz Lazımdı...
02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi006S.jpg

02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi007S.jpg

Ve Biz..
02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi008S.jpg

02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi009S.jpg

Buralarda Gölün Üst Kısımları Tamamen Agaçlık.Ağaçların Arasında Yollar Var Ve Büyük Düzlüklerin Oldugu Yerler... Biz Buraları Karda Kısta Aşıp Ağaçların Arasındaki Kampuse (Abant İzzet Baysal Üniversitesi) Cıkan Kaldırımı Bularak Kampuse Yasal Olmayan Yollardan Girip Sıcak Bir Çay İçebilmek İçin Cektiğimiz Çile... =>

02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi010S.jpg

02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi011S.jpg

02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi012S.jpg

Kimi Zaman İterek Kimi Zaman binerek Kampuse Cıkış Anlarımız..
02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi013S.jpg

02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi014S.jpg

02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi015S.jpg

Orada İki Üniversite Öğrencisi Doğanın Feşfine Cıkmıslar. Arkalarından Yakaladık Ve Bir Resmimizi Çekmelerini İstedik => Sağolsunlar Kırmadılar 3 Resim Çektiler Farklı Açılardan...
02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi016S.jpg

02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi017S.jpg

02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi018S.jpg

Ve Kampüse Ulaşıyoruz. Arkamızdaki Bina İktisat Fakültesi.. Yılmaz Arkadasımızın Eski Güvenlik Görevlisi Olması Nedeniyle Güvenliklerin Bir Çoğunu Tanıyor. Gittik Muhabbet ettik.Sağolsunlar Sıcak Caylarını İçtik..
02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi019S.jpg

Ve Artık Hava Karardı. Eve Dönüş Vakti.. Bu kez Kampusun Ana Yolundan Eve Dönüyoruz.. Kampuse Girişte Bilgi Amaçlı Isıklı Tabelaya Baktıgımızda Sıcaklık -1 i Göstermektedir...
02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi020S.jpg

Ve Son Fotoğraflarımız
02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi021S.jpg

02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi022S.jpg

02012009Glkoy-KampusEnduroKeyfi023S.jpg

Bir De Video Paylaşmak İstiyorum Sizlere.. Benim Mola Verip Yılmaz Arkadaşımızın Hiç Bir Ayakizini Bulunmadıgı Karlar Üstünde Enduro Keyfine =>

Uzun Bi Süreden Sonra Yine Bir Gezi Raporu Yapmak Beni Gerçekten Heyacanlandırdı... Şimdiden Herkese Güzel Yorumları İçin Teşekkürler..

Harun Bulut © 2009 MyHeArT__

Güzel bir gezi olmuş. Daha fazla fotoğraf olsaydı keşke. Gezmenin tadını çıkartmaktan pek zaman bulamamışsınız anlaşılan :mrgreen:

Nice gezilere :cat:

Super Moderator
Uzun süre sonra yazdığın, fotoğrafladığın ve heyecanlandığın bu gezi yazısı okurken beni de bir o kadar heyecanlandırdı ve orada olmadığım için de kahretti...

Bol karlar, bol turlar Harun...:cat:

mt dağ keçileri :cherry: endur o dediğin böyle olur işte. :) benim ybr bu konuda yeteneksiz :) eğitemedim gitti :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkür ederim güzel Bolu'nun güzel insanları.

Videoda bayırı çıkarken arka lastik yüksüz kaldı ve patinaja düştü. İlla öne mi yüklenmek gerekiyor karı ezmek için o kafama takıldı:silent:

Güzel bir gezi olmuş. Daha fazla fotoğraf olsaydı keşke. Gezmenin tadını çıkartmaktan pek zaman bulamamışsınız anlaşılan :mrgreen:

Nice gezilere :cat:

Gerçekten Ya Bu Kadar az Resim Oldugunu Eve Gelince Farkettim Ama Napalım. Bi Dahaki Sefere=>

@olcan138 Teşekkürler Olcanım.. yaza Bekliyoruz Bu Taraflara =>

@digi_boy26 Bende Motoru Satacak Adam Arıyodum.. Gel Vereyim Sana =>

@motorhocası Teşekkürler Hocam... Hiç İz olmayan Kar üstünde Giderken Ön Teker Yolunu Bulmakta Karı Ezmekde Bi Hayli Zorlanmakta.. Motorun On Kısmına Yüklenmek Gerekiyor.. On Kısma Yüklenildiginde De Arka Tekerde Agırlık Kalmayınca Ani Gazlamalarda Arka Teker Patiye Düşüyor.. Bir Sekilde Ayarlayacaksın... Hızını Sabitledikden Sonra Gidebiliyosun Ama Ani Gaz Acıp Kapamalar Motoru Patiye Düşürüyor...

Son düzenleme:
Dikkat ediyorum her kış sezonunda o karlı daglardan inmiyorsunuz. Yabani hayvanların arkadanızdan söylediklerini duyar gibiyim."yazın piknikicisi kışın motorcusu yetti beaa bir rahat yüzü göremeyecemiyiz. Evimi terk edin üleyynn"
:p

Süper gezi olmuş paylaşım için tşk:rendeer:

Moderatör
çamurdan kesinlikle daha zevkli olsagerek.. Böyle fotoğrafları görünce imreniyorum gerçekten, teşekkürler her ikinizede :)

coşturmuşsunuz harumun ellerine sağlık süpersin:rendeer:

@45Kasabalı Evet Bolu Şartlarına En Uygun Motor ENDURO =>

@ELINT İyi Dilekleriniz İçin Teşekkür Ederim Saygıdeğer Moderatör Bey:p Doğanın Bizi Cezalandırmasını Bekliyoruz Her Seferinde =>

@Lucas Çamura Düştünde Çamur Bulaşma Olasılıgı Var. Her bir Zerren Camura bulanıyo. Ama KAr oyle Değil.. Dediğin Gibi Gercekten Cok Eğlenceli.. Motorun Kıc atması.. Kara Saplanması... Bi O Kadar Eğlenceli Fakat Bi O Kadarda Yorucu.. => Bazen Gidemediğimiz Yerlerde İniyoruz motordan Takıyoruz Vitese Elimizde İterek Anca Gidebiliyoruz =>

@kuyucadısı Valla Bende O Anları Yaşarken Acaip Derecede Terledim => Resimlerde Saçlardan Belli Oluyor Zaten =>

@bathu Saol Batuhanım => Senide Görelim Pistlerde :p

Son düzenleme:
canım çekti yahu :) abi ellerinize sağlık çok güzel yapmışsınız :) yeni vidyoları bekleriz :p

Allahtan benım falcon gormuyo bu topıclerı..

gorse emınım "ulan elalem gezıyo karlara tırmanıyo,bız burada asagıda sogukta beklıyoruz,hadı en fazla alısverıs merkezıne gıdıyoruz,bu herıf(ben) nası motorcu daha dogrusu nası endurocu ya..satsında benı arazıye vursunlar,yuvama doneyim"
dıyebılır..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@motorhocası Teşekkürler Hocam... Hiç İz olmayan Kar üstünde Giderken Ön Teker Yolunu Bulmakta Karı Ezmekde Bi Hayli Zorlanmakta.. Motorun On Kısmına Yüklenmek Gerekiyor.. On Kısma Yüklenildiginde De Arka Tekerde Agırlık Kalmayınca Ani Gazlamalarda Arka Teker Patiye Düşüyor.. Bir Sekilde Ayarlayacaksın... Hızını Sabitledikden Sonra Gidebiliyosun Ama Ani Gaz Acıp Kapamalar Motoru Patiye Düşürüyor...

Evet kardeşim çok haklısın motor hafif kalıyor yani, arkaya bir geyik vurup koysaydınız bişey olmazdı:queen:

Vidyoda dediğin gibi,Kimsenin gitmediği hatta hayvanın bile adım atmadığı yerlere gitmişsiniz. :queen: Gezilerin devamını dilerim. Banada bunlardan lazım heralde... Buralarda hep kar buz.. Heveslendim şimdi.

Güzeldi

Hakkaten zor ama güzeldi arkadaşlar harun saolsun makinayı aldı ve güzel kareler yakaladık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar