Yeni yıl tebriği

::152::::152::::152::::152::

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hıç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2014 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirin.

Hep beraber nice yıllara inşallah...

::152::::152::::152::::152::

Yeni yılda bir çoğumuzun programı olur, sevdiklerimizle beraber oluruz ve fırsat bulamayız düşüncesiyle böyle bir konuyu erken açma gereği duydum.

Saygılarımla

AMANIN NAPTINIZ YAHU! Siz şimdi GAVURLARIN kıristmısını kutlarsanız vallahi aforoz ederler. Amman diyim. Yönetim zaten birazdan siler bu başlığı. Töbe töbe fesupanallah. Tü tü tü tü... :)

MUTLU YILLARRR HER SENE OLDUGU GİBİ GENE NİŞANTAŞINDAYIZ PATLAMAYA DOYMAK İSTİYORSSANIZ SİZDE GELİN SOKAK PARTİSİNDE BULUSALIM ...

Sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu bir yıl (hayırlı bir ömür) geçirmeniz dileğiyle:rendeer:

arada muslaman geçinip cavur icadı dıyen yobazlar elbette çıkacaktır unutmayın ki bu takvimi sizde kullanıyorsunuz ve Papa XIII. Gregory tarafından tekrar düzenlenen takvimdir. siz isterseniz ayın dunya etrafında turladığı takvimi kullanabilirsiniz tam sizlere yönelik

asıl böyle diyenler hep cavur icadını kullanmaya mahkumlardır .telefonundan pc giyimine kullandığı aracına herşeyine kadar :D eğitim şart

İYİ YILLAR, HERKESE İYİ EĞLENCELER !
KAZASIZ BELASIZ VURGUNSUZ BİR YIL OLSUN 2014 !

müslümanların "domuz eti yememe"ye olan hassasiyetini, "haksızlığa" da uygulaması dileği ile..

mutlu yıllar MT..

mutlu saglıklı huzurlu yıllar herkeze

kazasız belasız bol sürüşlü az sorunlu bir yıl olsun.

AMANIN NAPTINIZ YAHU! Siz şimdi GAVURLARIN kıristmısını kutlarsanız vallahi aforoz ederler. Amman diyim. Yönetim zaten birazdan siler bu başlığı. Töbe töbe fesupanallah. Tü tü tü tü... :)

tüm kıristiyanların noel bayramını kutlarım. Tanrı sizi korusun. Amen :sunny:

noel 24 aralıkta kutlanır...yılbaşı sadece yılbaşı okadar...hıristiyan olmayanlarda kutlayabilir...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepinizin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar.

Bu arada Noel ile Yılbaşı biribirinden farklı şeylerdir.

Noel 24 Aralığı, 25 Aralığa bağlayan gece hristiyanlar tarafindan kutlanır.
Bunun sebebi, HZ.İsa'nın o tarihte çarmıha gerilmiş olmasidir.
Hatta kutlama sayılmaz, Yas gibi birşey.

Yeni Yıl ile aynı haftaya denk geldiği için, İnsanlarda Noel'i Yılbaşı olarak düşünmek gibi kalıplaşmış bir algı oluşmuş.

tüm türkiye cumhuriyetinin yeni yılı kutlu olsun! iyi ve güzel bir sene dileğiyle...

2014 yeni yılınız kutlu olsun..

Yeni yılınız kutlu olsun. Allah sevdiklerinizden ayırmasın. Tekeriniz düz bassın..

2013 benim için çok kötü geçti umarım 2014 tam tersi olucak.

Hepinizin yeni yılı kutlu olsun.Nice mutlu senelere...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar