Yeni Ybr'miz.. :)

Mersin İl Temsilcisi
şansa bak, ben de bugün antep'e gitmeyi düşünüyordum yarına erteledim. bu olaydan haberim olsa sizlerle tanışmak için gelirdim.
enes neden antep'e geliyor?
yeni makina ne düşünüyor?

şansa bak, ben de bugün antep'e gitmeyi düşünüyordum yarına erteledim. bu olaydan haberim olsa sizlerle tanışmak için gelirdim.

Yamaha rx king 135 alıcakmış abi oyuzden antepde kingcuneyt nickli arkadaşın yanında şuan :) Ben antalyadayım..Enesde antalyadan antepe gitti

yarına kadar yanımda abi gün boyu heryerı gezdık içimize sinen motr bulamdık cuma günü bikaç tane daha var ona bakcağız gelırsenız beklerım sizide :rendeer:

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
resimler bende açılmadı ne hikmetse göremedim :) hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim esen kalın...

Hayırlı uğurlu olsun tekeriniz düz bassın nice yıllar nice yollar inşallah :)

Mersin İl Temsilcisi
yarına kadar yanımda abi gün boyu heryerı gezdık içimize sinen motr bulamdık cuma günü bikaç tane daha var ona bakcağız gelırsenız beklerım sizide :rendeer:

murat ustanın elinde vardı geçen haftalarda, komple rektefe yapıyordu. ona da uğrasanıza :wiinkk:

olmazsa bana telden ulaşın, maraşta var mı baktırayım

her iki tarafada hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim
oralarda motorunu aynasız kullanmak moda sanırım :) yada trafik sakin :p
şaka bi yana ayna şart ben bisiklete binerken gözlerim ayna arıyor alışmışım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar