Merhaba arkadaşlar, bu motoru uzun süredir takip ediyorum hatta bu konuda türk motor kullanıcılarının maddi koşullarını anlatan bayağı detaylı bir mail yazdım, sağolsun cevapladılar da kendileri. Kendi fikrimi belirtmek istersem 250cc sınıfında şu an piyasadaki ürünler bize hiç de uygun değil. cbf250 gerçektren şık asil ve güvenilir ama şuda gerçekki o para ona çok be çoook fazla. hyosung'a gelince spor tarzı ve agresif görünüşü tek kelimeyle hasta edici ama bizim için önce güvenilirlik önemliyken daha az güvenilir bir markaya daha çok parayı neden ödeyelim? ybr250 iyi bir seçenek gibi görünüyor şu an.. birkaç bayi ile konuştum. sıkı durun 10 bin ytl olur diyen bayi bile çıktı. en söyleyeni ise 7-8bin ytl dedi. her halikarda bu fiyata getirirseler gerçekten bu motorlarıda alıp münasip bir vitrine koyup bakar bakar iç geçirirler bizim yerimize. son iki aydır fiyat araştırması yaptım yurt dışındaki siteleri inceledim model kıyaslamaları yaptım ama adamlar ser verip sır vermiyor. yamahacılar bu alanda hondayı devirmek istiyorsa ybr125 le yaptıklarını yine yapmak zorunda. ve bu motor 5-5,5bin ytl yi aşmayan bir fiyatla piyasaya sürülmek zorunda. - ki avrupa şartlarında sürecek olurlarsa 4bin ytl civarında, ülkemizdeki vergilerle bu fiyat 5bin ytl üzerine çıkmamalı- eğer aşıyosa inanın daha önce hondanın yaptığı gibi yamaha da bizi kazıklamaya kalkıyor demektir. Ben kendi adıma marta kadar beklemeyi uygun gördüm; yoksa ikinci el güzel bişi alacağım, ne cc derdi yapacağım nede vay efendim bu paraya 250 alınırmı derdi yapacağım. lütfen sizde iyi düşünün. sonuçta tüm bu gerçekleri gözönünde bulundurup yine bu motorlara değerinden fazla parayı verirseniz her türlü aldatılmayı da hakediyorsunuz demektir. sonuçta motorunu değiştirmeyi düşünen bir sürü arkadaşımız ve yine birsürü temiz motor var dışarda.. başınızı ağrıtmadım umarım. teşekkür ederim.