Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla ben pek anlamadım...Kaç lira kaça aldın biz kaça alırız.....![]()
Biraz karışık olmuş
Valla ben pek anlamadım...Kaç lira kaça aldın biz kaça alırız.....![]()
dün ybr 250'ye baktık biraz, bindik, yaylandık vs., ilk sınavı geçemedi.
bakalit kalitesi, ön farın basitliği, arka demirin şekli - duruşu, selenin basitliği vs, şimdilik tam bir hayal kırıklığı... :farao:
Üzerine 2000 ytl daha eklesen 500 lük makine alırsın....Gerçekten çok aşırı pahalı....
sankı cbf 250 de super bı bakalıt ve malzeme kalıtesı varmıs gıbı hemen ybr yı kotulemeyın yahu. satın alıp 1 ay bınmıs bı adamın yorumlarını bı alalım once ıstersenız azcık sabredın. suspansıyon konforu yol tutusu enjeksıyon farkından dogan bı ataklıgı yada artısı varmı yokmu bı test edılsın ustune bınıp zıplamayla motor ıyımı kotumu kımse anlayamaz hemen gaza gelmeyın bunun kardesı ybr 125 gıbı mukemmmel bır motorsa abısınde de vardır bı hıkmet ben guvenıyorum bu motora.
Gültekin;617803' Alıntı:kötüleyen yok. çarpıtmayalım.
üstüne binip zıplayarak, sağını solunu kurcalayıp inceleyerek, ilk izlenimlerimi aktardım. beğenmediğimi söyledim. ne yapsaydım? "çok güzel, harika" mı deseydim?
son cümlelerimde de yazmışım zaten. "fiyatı belli olsun, bir kaç kullanıcı görüşlerini alalım. bakalım neymiş..." demişim.
kardeşi olan 125'i de, 13 aydır kullanıyorum zaten. nasıl bir cengaver olduğunu biliyorum. :bounce:
Yahu büyük merak konusu falan olduğu yok. Ama sonuçta tam arada bir cc. Motora yeni başlayacakların göz diktiği, 125 cc kullananların hedefi, fala büyük olmasın daha güvenli kullanayım diyenlerin tercih edeceği, yada eski motorundan kurtulup ii bişi almak isteenlerin tercih edebileceği bir sınıfta yer alıyor. Hal böyle olunca da gözler bu motorun üzerine çevrildi. Birçoğumuz honda cbf250 ye zamanında göz dikmiştir. ama ne yazıkki çok azımız alabilmiştir. Düşünsenize şu sitedeki arkadaşlarımızdan kaçı cbf250 sahibi olmak isterdi.. ama vatandaşlar öyle bir fiyatla soktularki bunu ülkemize.. öyle değerinin üstünde bir para istiyorlarki hepimiz avucumuzu yaladık. tabi honda da.. 20 satacaksa belki bir sattı. allahtan hyosung cometler geldi. şimdi cometin heybeti, agresifliği, güzel çizgileri, nazaran daha hesaplı oluşu dururken hondaya tenezzül edilmez.. Ama oda pahalı.. Yamaha da bu sınıfta yer edinme kararıyla bu modeli ülkemize getiriyor. Sorun da burada.. Yamaha bu sınıfta ne kadar bir pay almayı isytiyor? 250 cc pastasının %5-10 ' unu mu? yoksa %95 ini mi? Düşünsenize bir.. gerçek ederi olan beşmilyarlık fiyatla piyasaya girdiğini.. 250cc sınıfında hyosung ta, honda da nalları diker. İkinci ellerini bile alan olmaz yamaha dururken. bu ilk iki yılda olacaklar.. ya sonrası? benim yamaham varsa %90 ihtimalle sonraki motorum da yamahadan olur.. al sana beş yıl sonraki durum.. türkiyedeki motor kullanıcılarının en az %80 i yamahacı olur.. yok ben az satar yine aynı karlılığı devam ettiririm uzun vadede böyle tüketici bir toplumdan daha fazla pazar payı almama gerek yok benim zaten ismim var derse.. Artık kim neye karar verir bilinmez ama ben o kadar parayı denkleştirdiğimde ilk alacağım şey gt250 yada gt250r olur.. ne hondaya dönüp bakarım nede yamahaya.. commuter sınıfı için soruyorum. ybr125 dururken kaçımız gittik başka motor aldık? daha ucuz diye tercih ettiklerimiz dışında.. ybr geldi cg125 bitti. yarışsın diye cbf150 yi getirdiler ama bence ybr karşısında onun da hiç şansı yok.. ve cebinde o kadar parası olan herkes ybr dışında başka birşeyle ilgilenmedi genelde.. 250cc de aynı politikayla bir numara olması işten bile değil. tabi bunlar tamamıyla benim penceremden görünenler.. yine de farklı düşünen arkadaşlar olabilir. yada benden daha iyi görebilenler.. ama benim gözlerim gerçekten etrafımda olan biteni iyi görür. kapalı olsalar bile :bounce:
dogru soyluyorsun ıyı analız etmıssın..:cat: ybr benım tahmınımce de cbf ten az da olsa ucuz gırecek pıyasaya ki pazar payını elıne alabılsın..hele bır gelsın gorelım bakalım ne dır ne degıldır gorecegız..