yeni videolar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakında bu motorlarla su sörfü ve hava akrobasisi veya uzay yolculuğu yaparlarsa şaşmam :p

adamlar aşmışlar :) ama çok başarılılar :) paylaşım için teşekkürler gözüm açtı iyicene acıktı :p

ilk video linki veren arkadşımıza ait (kırmızı beyaz motoru olan)
başarılarının devamını diliyorum arkadaşım.birşey fark ettim senin arka dişli biraz büyük gibi geldi,bunun faydası varmı bu hareketleri yapmakta?

aman Allah ım :queen: shock oldum o zman aşmışsın sen yaaaa :thumleft: tapınası insan gözüyle bakıyorum valla snn gibilerine başarılarının devamını dilerim :rendeer:

yavv biz düz yolda zor gidiyoruz adamlar tek teker ayakta gidiyoo:pbakın tapınası insanlar oldunuz:mrgreen:bendemi yapsam şöyle stopi yapıp gidona oturarakmı gitsem ne etsem:queen:gerçekten güzel hoşuma gitti paylaşım için teşekkürler:cat::cat:

birşey fark ettim senin arka dişli biraz büyük gibi geldi,bunun faydası varmı bu hareketleri yapmakta?

evet faydasi cok, bu disli sayesinde fazla surat almadan motorun onunu kaldirabiliyorum, 200km de onunu kaldirmakta marifet yok onu herkes yapar, ikinci denge noktasinda yavas gitmek cok cok daha zor.

tessekkurler arkadaslar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mütiş bi yetenek ve bilgi aşmışlığı mı diyim ne diyim
biz scoter la baş edemiyoruz sen boğaya tasma takmışsın :cat:
ha bide uzay yolu biraz fantastik oldu fakat motorla hava akrobasisi veya sörf yapmak sıradamı ha bişey daha aklıma geldi buz pistinde motosikletle dans :)
kusura bakma şu anda hayal gücümde senin yüzünden patlama yaşıyorum tebrikler :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar