Yeni Vespa GTS 250 / Vespacılar İçeri

Motosikleti
Vespa GTS 300 SUPERSPORT S
Herkese merhaba arkadaşlar forumda vespa kullanan arkadaşlara rastlayamadım nedense yazın vespamı aldığımda heyecanla foruma yazdığımda da cevap alamadım şuan lx125 3v ie kullanıyorum ve bahara doğru yeni gts 250 almayı düşünüyorum kullanıcıları varsa aramızda bi yazıversin :)

maalesef, vespa, ducati, triumph gibi markaların fiyatları/ülkemizdeki fiyatları ve servis/parça işleri dolayısıyla pek kullanıcısını göremiyoruz. japon markaları bile belki azınlıktadır forum kullanıcıları arasında. avrupa/abd menşeli motosiklet kullanan aktif kullanıcı ise yok denecek kadar az.

ben scooturk.net'e de üyeyim orada vespa kullanan daha fazla insan var, bir göz atın dilerseniz.

Motosikleti
Gonderdiginiz linke baktim sanirim bi onceki motorunuz benimkisindenmis :) ama doldurmussunuz baya gercektende cok hosuma gitti guncel kasayla aralarinda 500 euro gibi bi fark var evet ama ben yeni gts dusunuyorum cunku usb giris dijital gosterge led isiklar falan hosuma gitti ne yalan soyleyim makyaj severim galiba :) 300 luk ile 250 lik arasinda 1-2 beygir fark var diye biliyorum yanlis da biliyo olabilirim o yuzden 20 bin tl nin ustune pek fazla cikamam

Motosikleti
Onuda alırız zamanı geldiginde :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

maalesef, vespa, ducati, triumph gibi markaların fiyatları/ülkemizdeki fiyatları ve servis/parça işleri dolayısıyla pek kullanıcısını göremiyoruz. japon markaları bile belki azınlıktadır forum kullanıcıları arasında. avrupa/abd menşeli motosiklet kullanan aktif kullanıcı ise yok denecek kadar az.

ben scooturk.net'e de üyeyim orada vespa kullanan daha fazla insan var, bir göz atın dilerseniz.

Tesekkur ederim tavsiyeniz icin :)

bir ara fotoğraf çekip koyarım vespa+500 fotosu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------

Şimdilik elimde 2 adet fotoğraf varmış, fotoğraftakiler bana aittir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar