yeni vergi yeni fiyatlar

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
6ud8toi.png

ilk gördüğümüz honda oldu belli ki bu ay içinde bütün firmalarda 2025 liste fiyatlarına çekecek sadece düşük cc değil bütün segmentlerde %50ye yakın artış olmuş sanırım ben de gelen zamlarla birlikte bütün motorlarımı satıp bu işten elimi ayağımı çekicem sırf motosiklet almak için kuryelik yapıyordum borçlarımı bitirip onu da bırakıyorum tek zevkim hobim buydu bu ülke yine bunu benden almayı başardı insan kendine dokunana kadar bu ülkenin farkına varamıyormuş yapabildiğim ülkelere başvuruları yaptım kalanların da tarihlerinin gelmesini bekliyorum milliyetçilik vatanseverlik buraya kadarmış bu ülkede seveni sikerler

Dio 180K , tabi efenim evet a kalite çikita muz , sera muzu değil çiki çiki çikita muz brezilya muzu bunlar hakiki ekvator meyvesi ... yazıktır bu halkıma be

Motosikleti
Yamaha XSR700
Benzinin de litresini 457 lira 98 kuruş yapsınlar tam olsun.

Motosikleti
Forza 250
düşük hacimli scooterlar dısında diğerleri pek artmamıs normal adv 403 liraydı 419 olmuş. Aşağı yukarı %3-4 gelmiş.Düşük hacimli scooterların ise artacağını hepimiz zaten biliyorduk bu kadar şaşılacak bi mevzu yok bence,forzalarda 10-15 er lira artmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düşük hacimlilerin aşırı artışından sonra makası açmak için ben düz forza ve xmaxleri 330-340k bandına çekerler diyordum insaflı davranmışlar

6ud8toi.png

ilk gördüğümüz honda oldu belli ki bu ay içinde bütün firmalarda 2025 liste fiyatlarına çekecek sadece düşük cc değil bütün segmentlerde %50ye yakın artış olmuş sanırım ben de gelen zamlarla birlikte bütün motorlarımı satıp bu işten elimi ayağımı çekicem sırf motosiklet almak için kuryelik yapıyordum borçlarımı bitirip onu da bırakıyorum tek zevkim hobim buydu bu ülke yine bunu benden almayı başardı insan kendine dokunana kadar bu ülkenin farkına varamıyormuş yapabildiğim ülkelere başvuruları yaptım kalanların da tarihlerinin gelmesini bekliyorum milliyetçilik vatanseverlik buraya kadarmış bu ülkede seveni sikerler
Dio 180 bin tl yuh yuh yuh

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
sövdük saydık yine ktmyle bmwye kaldık bizi gözlemeci yapmaya çalışıyorlar

Motosikleti
D400
acilen Mehmet Şimşek'in gitmesi lazım. Adam vergi master anasını satayım yeter gari.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
acilen Mehmet Şimşek'in gitmesi lazım. Adam vergi master anasını satayım yeter gari.
büyük ihtimal bütün bu vergiler gelmese kur baskılanamayacak o zaman da kur artışından dolayı fiyatlar artacak galiba bizim kaderimiz bu

İkinci el uygun fiyata çok güzel motorlar var alın gitsin hiç uğraşmayın....Aldığınız motora bakarsanız ömürlük binersiniz....

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
İkinci el uygun fiyata çok güzel motorlar var alın gitsin hiç uğraşmayın....Aldığınız motora bakarsanız ömürlük binersiniz....
hocam bu ay gelecek zamlardan sonra ömürlük o motorların sıfırı 400 500e vardığında 2. elleri de aynı oranda artacak honda yamaha için hep bu oldu artmazsa bajaj gibi cfmoto gibi markalar artmaz

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Biz bize geciririz Turkiyem diyen adam geldi aklima 😁 😁

hocam bu ay gelecek zamlardan sonra ömürlük o motorların sıfırı 400 500e vardığında 2. elleri de aynı oranda artacak honda yamaha için hep bu oldu artmazsa bajaj gibi cfmoto gibi markalar artmaz
Sonuçta bir motor almaya kararlı iseniz en uygununu alın gitsin derim. Önemli olan ihtiyaç ne ise onu karşılaması.

enflasyon rakamları belli oldu ancak honda hala fiyatları güncelleyemedi. sağlam bişiler gelecek anlaşılan :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben hep 125 lik alıyorum... Hiç bunlara maruz kalmıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar