Yeni ve ilk motorum :)))

Çok gzl bir motor güle güle kulanman dileklerimle. mutlu ve huzurlu günlerde kullan. panter gibi maşşallah. sen onu üzme o seni üzmesin. Birbirinize iyi bakın..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Doğru tercih..:cat:tekrar hayırlı olsun..:)

daş daş maaşallah kask da güzelmiş hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin:rendeer:

hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullan inşallah,
iyi bir seçim yapmışsın bu arada tebrik ederim :cat:

Hayırlı olsun iyi gunlerde kullan. Guzel tercih.. En kısa zamanda gezi fotolarını da görmek ümidi ile...

Gezi fotolarımı 26temmuzda köyden dönünce görebilirsiniz umarım.Benim Erzincanım'ın heryeri bir başka güzel :)

kazasız günlerde bin dostum :) isim de koyayım ben ona "siyah inci" :)

İsim konusunda daha esnek olabiliriz aslında :) Ben ona şimdilik ''Düşük devirlerde chopper sesi veripte yüksek devirlerde racing sesi :p veren beygir'' diyeceğim.:queen::queen:

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmk nasip etsin.
Kaskın hoşuma gitti nerden ve ne kadara aldın kask alacagım karar veremedim ama senin kaskın görünümü hosuma gitti...

Kask COX marka Trip model.260-290 YTL arası bulabilirsin.Çenesi açılır cinsten.

Ve diğer tüm tebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum hayrını görmeye çalışıyorum.

toprağım hayırlı ugurlu olsun,benimde 2 hafta kaldı kavuşmama,allah nasip ederse,görüsebiliriz belki.ben üzümlüdeyim.

HayırLı oLsun... Motor güzeLmiş... Allah KAza - Bela Vermesin... Ben de Kask aLacam da.. O gözüme çarptı.. Kaskı Kaça aLdın :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar