İ .İSO Katılım 28 Nis 2015 Mesajlar 1 28 Nis 2015 Konu Yazar #1 BEN İSMAİL; DÜN ISMARLADIĞIM MOTORUMU SİZLERİN YORUMLARI İLE KARAR VERİP ALDIM...YORUMYAPAN HER KEZE TEŞEKKÜRLER...VE ARANIZA KATILDIM....HERKEZE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER...:king:
BEN İSMAİL; DÜN ISMARLADIĞIM MOTORUMU SİZLERİN YORUMLARI İLE KARAR VERİP ALDIM...YORUMYAPAN HER KEZE TEŞEKKÜRLER...VE ARANIZA KATILDIM....HERKEZE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER...:king:
Lucas Moderatör Katılım 20 Haz 2006 Mesajlar 7,511 28 Nis 2015 #2 .İSO' Alıntı: BEN İSMAİL; DÜN ISMARLADIĞIM MOTORUMU SİZLERİN YORUMLARI İLE KARAR VERİP ALDIM...YORUMYAPAN HER KEZE TEŞEKKÜRLER...VE ARANIZA KATILDIM....HERKEZE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER...:king: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin İsmail. Kazasız belasız motorunu kullan, foruma da girerken caps lock tuşunu kapat. Buralarda büyük harfle yazanı sevmezler
.İSO' Alıntı: BEN İSMAİL; DÜN ISMARLADIĞIM MOTORUMU SİZLERİN YORUMLARI İLE KARAR VERİP ALDIM...YORUMYAPAN HER KEZE TEŞEKKÜRLER...VE ARANIZA KATILDIM....HERKEZE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER...:king: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin İsmail. Kazasız belasız motorunu kullan, foruma da girerken caps lock tuşunu kapat. Buralarda büyük harfle yazanı sevmezler
Onurhan D Katılım 24 Eki 2014 Mesajlar 1,454 28 Nis 2015 #4 Hoşgeldin. Motosikletin hayırlı uğurlu olsun.
gobsistem Katılım 23 Nis 2015 Mesajlar 191 28 Nis 2015 #5 hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun Allah c.c Kazasız Belasız binmeyi nasip etsin.