yeni uye

Merhabalar arkadaslar foruma yeni katildim kirklareli de ikamet ediyorum yaklasik 20 senedir motorsiklet kullaniyorum son olarak mondial 2018 exreem sifir aldim. Avcilik ve balikcilikla ilgili oldugun icin tam bana gore bir motorsiklet diyebilirim fakat alali daha bir hafta olmasina ragmen km gostergesi pert ibre calismiyor haliyle sayacta saymiyor garantinin yolu gorundu gibi:)birde bu sabah basima gelen olay kontagi actigimda hicbir elektrik guc ibaresi yok ne vites bosta isigi yaniyor ne sinyaller nede farlar ise gec kaldigim icin kurcalayamadim henuz.
Konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaslar var ise yardimci olabilirler mi?

Merhabalar arkadaslar foruma yeni katildim kirklareli de ikamet ediyorum yaklasik 20 senedir motorsiklet kullaniyorum son olarak mondial 2018 exreem sifir aldim. Avcilik ve balikcilikla ilgili oldugun icin tam bana gore bir motorsiklet diyebilirim fakat alali daha bir hafta olmasina ragmen km gostergesi pert ibre calismiyor haliyle sayacta saymiyor garantinin yolu gorundu gibi:)birde bu sabah basima gelen olay kontagi actigimda hicbir elektrik guc ibaresi yok ne vites bosta isigi yaniyor ne sinyaller nede farlar ise gec kaldigim icin kurcalayamadim henuz.
Konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaslar var ise yardimci olabilirler mi?

merhaba, sorununuzu tanışma başlığında yazarsanız pek cevap gelmeyebilir. moto sohbet kısmında açarsanız daha çok insan görür. bu aradad sorun aküden gibi görünüyor, eğer marş basmıyorsa 2. viteste vurdurup servise götürmenizde fayda var. garantiden hem aküyü ya da alternatör vb. gibi parçasında problem varsa onu, hem de km göstergesini değiştirebilirsiniz.

Merhaba hoş geldiniz bende kırklarelindenim öncelikle hayırlı olsun hiç elektrik yoksa sigortayı kontrol edin km sayacı telli ise yanlış yerden geçirmiş olabilirler teli kopabilir

Yardimlariniz icin tesekkurler sorun cozuldu km lastigin dondurdugu disli kismindaki pul yamulmus hafif bi duzeltmeyle halloldu Elektrik konusuda kontak tam acmadigi icin yapmis oda cozuldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:24 ----------

Mertcan kardes goruselim bi ara hem tanismis oluriz hem turlariz

@cnr karaoaca

merhaba bende kırklarelideyim bir gezi grubu oluşturursak süper olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar