yeni üye

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin:silent: :pr:

yav ablacım desene les ten torpilim var diye,kırk yılın başı bi üyeye çiçek göndermedik.oda sana rasladı
yok valla içimde kalır uyuyamam:rendeer: :rendeer: :rendeer: bu çiçekler sana

selammm arkadaşım hoşgeldin ama çok sessiz geldinnerdensin nesin azıcık kendini anlatsana.ama şunu unutma sıcacık biryere geldin :)

hoşgeldin gly:rendeer: kendini tanıtsana biraz. ben tanıyorum ama başka kimse tanımıyo. böyle mi öğrendin sen:p
sitemize bir üye daha kazandırdım arkadaşlar, kendisi arkadaşım olur, yamuk yapanı çizerim:mrgreen:

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

gly

Ögrenciyim.Motor almak istiyorum.Şu an için bir hayal ama elim ekmek tutunca alıcam. Nezaketiniz için teşekkür ederim.

ben bir tanışma topiğine merhaba demeden önce onlıne olup olmadığına bakarım...eğer onlınesa derimki" vah gariiippp şuna bir merhaba deyimde sevindirik olsun"...sen şu an bağlısın siteye...o zaman ne duruyorum...

merhabaaa....

mete_han' Alıntı:
ben bir tanışma topiğine merhaba demeden önce onlıne olup olmadığına bakarım...eğer onlınesa derimki" vah gariiippp şuna bir merhaba deyimde sevindirik olsun"...sen şu an bağlısın siteye...o zaman ne duruyorum...

merhabaaa....
mete_han, abi garip falan deme, bayan o alınır walla:mrgreen:
yani bayanlar alınabilir..:)

lespaul_84' Alıntı:
hoşgeldin gly:rendeer: kendini tanıtsana biraz. ben tanıyorum ama başka kimse tanımıyo. böyle mi öğrendin sen:p
sitemize bir üye daha kazandırdım arkadaşlar, kendisi arkadaşım olur, yamuk yapanı çizerim:mrgreen:

kanka direkt sorayım...bilirsiz biraz öküz stilim vardır...yani çayıramı bayıramı girdiğimi pek anlamam...öyle otlar dururum...kamu veya özel alan demem...her gördüğüm ot benim otumdur...soru geliyooo...

ablamız yengemizmi:rendeer:

puhahaha:mrgreen:
tarzına hayranım zaten metehan abi:) estağfurullah.
yok gly yenge değil, arkadaşım.
yengeyi daha üye yapamadık buraya:) motosikletleri de pek sevmiyo zaten kendisi.

oleeeyyyyy...heyooo...niye sevindimki şimdi ben:p ...aman niyetimi çaktırmıyım...:p gider yılların karizması valla...abi ambiansına darbe vurmayak şimdi dimi....gel yamacıma glyyyy...geeelll...abineeee geeellllllll...bende gümrükçüyüm...çok nazik ve nezakete önem veren biriyimdir...sevgiler...saygılar...

kızcağızda şaşırcak şimdi noluuyooo diye...

lespaul_84 senin kankan diye takılıyom yani...ordan kanım kaynadı...başkası olsa bu kadar sırnaşmam...:rendeer:

gly

şşş metehan amca bişi sorucaksan bana sor.size noluyo anlamadım ben ya. hakkaten bayıra mı çayıra mı giriyosun belli değil vala

mete_han ben en başta yamuk yapanı çizerim dedim ama öyle dediğime bakma.
bana bırakmadan kendisi çizer walla söliyim:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar