yeni üye vaaarrrr!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese merhaba;

bi yarım saat kadar önce sayın Menderes Özel'in ve sayın Ayşe Şule Bilgiç'in yazılarının etkisiyle almak istediğim fakat uzun süredir fırsat bulamadığım üyeliğimi almış bulunmaktayım:) izmir'de oturuyorum,Celal Bayar Üniversitesi makina mühendislği bölümü 2. sınıf öğrencisiyim.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...:)
Abi ben nie bu kadar resmi yazdım ya?neyse....
esasen arabalara hasta olduğum için makina mühendisliği'ni seçtm ama yaklaşık 2 ay kadar önce Bostanlı-Carrefour arası arkadaşın Fazer'ında arkaya oturunca hayatım değişti:queen: işin kötüsü 2 tekerle pek aram yok bisiklete bile doğru düzgn binemem+motordan da korkuyorum güvenlik açısından.Bu yüzden ilk motorum (tabi olursa) atv olcak,istediğim bu siteden bilgi almak ve diğer kullanıcıların tecrübelerinden yararlanmak.
Çok uzattm sanırım,selamlar herkese....

Hoşgeldin delituran:cherry:Bizdede yoktu senden zaten,çünkü hepimiz akıllyız:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
A/S Kalıcı Ve Katılımcı Olman Dileği İle :)

ben de geldik ako957
Daha önce gilera 650cc kullandım cross motor hacmini ve ağırlığını düşürüp seri şekle sokmak istiyorum yardımcı olmanız dilek ve temennilerimle

A.s ünili motorcu.Motorunun olması olmaması önemli değil yeterki sen bu işe gönül ver.Aramıza mt ye hoşgeldin...:rendeer:

hoşbulduk:)zahmet edip cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler...
@kraljames hemşeri sayılırız,ben Malatyalıyım umarım sen de gereksiz Malatya-Elazığ çekişmesinden bize bilenmemişisndir....

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyqd8.jpg

Ulan akıllısı bizi bulmazki zaten :)

Şaka bir yana hoşgeldiniz sefalar getirdiniz güzel kardesim.
Allah hayırlısı ise sana en begendigin motoru almanı nasip etsin.
Eger hayır degilse de gönlünü bu duruma razı eylesin insallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar