Yeni Üye: leventvardar

Arkadaşlar Merhaba,

Ben Levent Vardar. Motosiklet.net'e Kuşadası'ndan katılıyorum. Yaş 47, evli ve biri üniversite 3, biri 8. sınıfta okuyan iki çocuğum var.

12 senedir motosiklet kullanıyorum. Yamaha XT ile başlayan maceramda bana yolda Tenere, Super Tenere, KLE500, Pegaso, BMW 1100 ler eşlik ettiler. Şu anda benimle birlikte bir BMW GS1150-Adventure geziyor.

Turizm sektöründe çalışıyorum. İşim icabı yurtiçi ve yurt dışında çok gezdim. Artık motor ile GEZMEK zamanı geldiğine karar verdiğimde, her zaman gittiğim yerlere gitmek yerine İki tekerim ile Çok Tekerin Ardından gitmeye karar verdim.

29 Ekim'de başlayıp, 23 Nisan 2007 de sonlanacak 58 günü sele üzerinde geçecek uzun soluklu bir geziye hazırlanıyorum. Sizlerle bu konudaki tecrübelerinizi, hikayelerinizi paylaşmak için buradayım.

Bu arada, yolu Kuşadası'na düşen, hatta 100 km civarından geçen herkesi beklerim.

Selamlar, Sevgiler
Levent Vardar
www.yolaselam.com

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Öncelikle aramıza hoş geldin :rendeer: Umarım senin için faydalı olabilecek tüm bilgilere bu site sayesinde ulaşırsın. Yapacağın gezi umarım gönlüne göre olur. Gezi öncesi hazırlıklarını ve dönüşte yaşadığın tecrübeleri bizimle de paylaşırsan seviniriz . Rüzgarın bol olsun, Keyifli sürüşler dilerim ...:rendeer:

hoş geldiniz sizde bir duayen'siniz ne mutlu bize sizi kazandık sitemizde hoş zamanlar geçireceğinizi umuyor katılım ve birikimlerinizi bekliyoruz sevgiler....

007

Levent üstad web sitenize girdim çok anlamlı bir yola selam... Hoşgeldiniz...

Hoşheldin brother...Ben genelde ve sadece bayan üyelere hoşgeldin derim...Ama sana ayrıcalık yapıyorum...Kuşadasına yolumda düşmez ki BMW ile turlayayım...:cherry:

Ha BMW 1150 de görmediğimiz motor değil hani...

xphot00077dj.jpg

sevgili dostlarım ahanda size makina...bebeler gençler makine görsün...hayallerimi süsleyen bir motordur...lütfen nazar değirmeyiniz...çalış seninde olur ambiansı yani...hehhe...

xpicture0127gy.jpg

xpicture0100na.jpg

xphot00154sp.jpg

motorum ve ben...biraz kilomu almışım ne...

xphot00162ej.jpg

xphot00214pv.jpg

xphot00109bg.jpg

şimdidde Belgrad ormanlarındayım...

xphot00200nd.jpg

afrikanın balta girmemiş ormanlarındayken...ben girdim sadece...

xphot00173sg.jpg

yalnız pompacılar bana girişiyolardı nedendir anlamadım...çok az yakıyor...

xphot00187zl.jpg

xphot00193sr.jpg

yaptığım test sürüşlerinden başarıyla geçti...trafiğe kapalı alan...

xpicture0068ji.jpg

xpicture0088rz.jpg

xpicture0135eg.jpg

xphot00314yo.jpg

Nazar etme ne olur çalış seninde olur diyecektim ama sende varmış...

http://www.motosiklet.net/forum/newreply.php?do=newreply&p=173938

Kuşadası Davutlarda Teyzem var...2 ay önce oradaydım...selamlar...sevgiler

007

Yaa alem adamsın Mete gece gece güldürdün yine bizi... :)

Süper Moderatör (BBRR)
Aramıza hoşgeldiniz ..işallah deneyimlerinizi burdan bizlerle paylaşırsınız..

Hoşheldin brother...Ben genelde ve sadece bayan üyelere hoşgeldin derim...Ama sana ayrıcalık yapıyorum...Kuşadasına yolumda düşmez ki BMW ile turlayayım...:cherry:

Ha BMW 1150 de görmediğimiz motor değil hani...

Nazar etme ne olur çalış seninde olur diyecektim ama sende varmış...

Kuşadası Davutlarda Teyzem var...2 ay önce oradaydım...selamlar...sevgiler[/QUOTE]

Hocam keşke daha önce tanışsaydık, bir arkadaşım inanılmaz güzel bir fiyata bmwsini yeni sattı, üstelik motoru 97 mdel olmasına rağmen bir servis hatasından dolayı motoru değiştiği için 2 yıllık extra garantisi vardı. Buralarda akraban olduğuna göre yine geleceksin demektir. Beklerim...

Her yaz Bodrum Turgutreis...Manisa Salihli...Uşak...Denizli...Didim ve mutlaka Kuşadasındayım...Sülale ve eş dost ziyareti babında...Sevgiler selamlar...

öncelikle hoşgeldiniz...
Kuşadası'nın bir kere suyunda içen birdaha ordan kopamaz derlerdi yalan deilmiş, bende 3-4 sene kadar önce meslek icabı kuşadasında bulunmuştum orda bir dönem çalıştım ama daha önce hiç gitmemiştim çünkü hiç ilgimi çekmiordu ancak şuan kopamaıorum, o gün bugündür her yaz kuşadasındayım, orası bence harika biyer yaza yine ordayım, sana da uğrarım levent abi:p :cherry:
tekrar tekrar hoşgeldin ve gezinde dualarımız ve ii dileklerimiz seninle...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar