Yeni üye gaydı yaptık hadi hayırlısı :)

:king::king::king:ARKADASLAR ONCELIKLE HEPINIZE IYI FORUMLAR VE KAZASIZ BELASIZ SURUSLER ARANIZA YENI KATILDIM VE GUZEL DOSTLUKLAR ARKADASLIKLAR KARDESLIKLER EDINECEGIME EMINIM NE ZAMAN MOTORUMLA ILGILI BIRSEY MERAK ETSEM ARASTIRMAK ISTEDIGIMDE MOTOSIKLET.NET AILESI YARDIMLARI KARSIMA CIKIYORDU ARAMA MOTORLARINDA VE BENDE DEDIM ARTIK BENIMDE BU AILEDE 1+1 EV ALMA ZAMANIM GELDI VE ALDIM UMARIM BENIDE ARANIZA LAYIK GORURSUNUZ. IST. BEYOGLUNDA OTURMAKTAYIM 24 YASINDAYIM 10 YASINDAN BERIDIR MOTOR USTUNDEYIM DEDEM SAGOLSUN 65 MODEL JAWA ILE UFAK BIR KACIRMA OPERASYONU ILE MOTOR SURMEYI OGRENDIK ISTE EVLIYIM NISAN 10 DA TAM BIR SENELIK EVLI OLUCAM ALLAHIN IZNIYLE MOTORLA ILGILI PEK BILGIM YOK ARANIZDA INSALLAH BENDE BILGI SAHIBI OLUCAM AKLIMA GELEN SUAN BUNLAR BENIMLE ILGILI SORMAK ISTEDIKLERINIZ VARSA LUTFEN HIC CEKINMEYIN ARKADASLAR.....:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Durumum yoktu, okuyamadım.

Böyle büyük font ile konumu açılır arkadaş ? Kör filanmı demek istiyorsun bizlere :mrgreen:

Ciddi ciddi okuyamadım, biraz göz gezdirdim ev almışsın-java kaçırmışsın filan... Anca bu kadar anlayabildim.

Yinede hoş geldiniz. yazınızı TÜRKÇE çeviri yapıyorum izninizle.

Arkadaşlar, öncelikle hepinize iyi forumlar ve kazasız belasız sürüşler. Aranıza yeni katıldım. Güzel dostluklar, arkadaşlıklar edineceğime eminim. Ne zaman motorumla ilgili bir şey merak etsem MT ailesi karşıma çıkıyordu arama motorlarında. Bende artık bu ailede kendime 1+1 ev alma zamanı geldi dedim. Umarım aranıza layık görürsünüz. Beyoğlunda oturmaktayım. Yirmi dört yaşındayım. Her şey on yaşlarında dedemin atmış beş model jawa marka modelini kaçırmamla başladı. Haliyle gel zaman, git zaman motosiklet sürmeyi öğrendik. Nisanın onuncu gününde bir senelik evli olacağım Allah kısmet ederse.. Şuanlık aklıma gelen bunlar. Hakkımda sormak istediğiniz bir şey var ise, sorabilirsiniz.

Yukarıda edit yapmadım. Ciddi ciddi 1+1 ev aldığını sanmıştım, o derece anlayamamışım yani koca koca fontlardan.
Sor demişsin, soruyorum.
Türkçe öğretmenin kimdi ? :pl:

vallahi oguz kardes hatırladıgım kadarıyla erkektı ısmını unuttum ama :D:queen:

kalın iyidir derler ama bende okuyamadım =) hoşgeldin aramıza

cok tesekkur ederım arkadaslar hayırlısıyla katıldık bakalım :)

Subab gaydı galiba , insanlara şaka yapmam ve alay etmem abı bu gayd o gayd :D hoşgeldin

Durumum yoktu, okuyamadım.

Böyle büyük font ile konumu açılır arkadaş ? Kör filanmı demek istiyorsun bizlere :mrgreen:

Ciddi ciddi okuyamadım, biraz göz gezdirdim ev almışsın-java kaçırmışsın filan... Anca bu kadar anlayabildim.

Yinede hoş geldiniz. yazınızı TÜRKÇE çeviri yapıyorum izninizle.

Yukarıda edit yapmadım. Ciddi ciddi 1+1 ev aldığını sanmıştım, o derece anlayamamışım yani koca koca fontlardan.
Sor demişsin, soruyorum.
Türkçe öğretmenin kimdi ? :pl:

Bu aralar Türkçe öğretmenlerine çok sardın :) ( http://www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/129409-motorumuzu-bulduk-2.html#post3312862 ) Yok yok birşey demiyorum, haklısın :) :)
Bu arada bende konu başlığını görünce Recep Ivedik geldi aklıma, Yeni Üye Gaydı Yapmışlar dedim :D Ha, birde bende valla 1+1 ev almış sandıydım da biraz yavaş okuyunca anladım ki MT Ailesinin oturduğu Residence 'dan bir daire almış Ramazan kardeşimiz :)
Allah aile saadetini ve mutluluğunu inşallah bozmasın ve nice nice nice yıllara hatta aldığın son nefesine kadar Allah çekirdek ailenle birlikte yaşamanı nasip etsin.

cok saolun abıler arkadaslar yazdıklarınız gercekten cok guzel seyler konusmalar cok samımı ve arada komık cumleler var burada sızlerle bırlıkte cok ıyı vakıt gecırecegıme emınım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar