yeni torba yasa içeriğindeki motosiklet mtv vergisi

aşağıdaki ifade yeni torba teklifinde yer alıyormuş

Elektrik motorlu otomobil, kaptıkaçtı, arazi taşıtları ve benzerlerinin, panelvanların ve motosikletlerin, daha düşük olarak, diğer taşıtlar için uygulanmakta olan motorlu taşıtlar vergisi tarifesinin % 25'i oranında vergilendirilmesi sağlanmaktadır. (Madde 17-21)

iyi bir şey sanırım .

ya da nedir ?

İki olasılık var. Ya direkt geçirecekler, ya da bununla iyi bir şey yapıyor gibi gözüküp başka yerden geçirecekler.

Elektrikli bisikletlere MTV kitleyeceğiz diyor her halde.

Bu arada The DUDE sırf senin yüzünden filmi seyrettim saat sabahın 4 ü olmuştu yattığımda 6da kalkıp işe geldim.
Uykusuz bıraktın beni :)Ne halıymış kardeşim. :)

Son düzenleme:
Elektrikli ve titreşimli lüks ve ekonomik şemsiye modellerine yol açıyorlar. Yeni model şemsiyelerimiz olacak heyyoooo :queen:

'-'

"Elektrik motorlu otomobil, kaptıkaçtı, arazi taşıtları ve benzerlerinin, panelvanların ve motosikletlerin, daha düşük olarak, diğer taşıtlar için uygulanmakta olan motorlu taşıtlar vergisi tarifesinin % 25'i oranında vergilendirilmesi sağlanmaktadır."

telefondan edebiyat hocası yazmış olabilir
çözemedim(tedbir alıyorum)

Moderatör
Torba yasa değil erkeklik torbası oldu artık iyice başımıza.

Anladığımız kadarıyla arabalara uygulanan mtv nin %25 i olacakmış motosikletlerin vergisi (yanı iyi bir şey sanırım)

Normalde yüzde kaçı ki? 2014 te motoru yeni alınca 120₺ yıllık vergisi vardı 250cc. O aralar 1.6 motor sıfır bi arabanın vergisi 900₺ idi

Elektrik motoru olan
-otomobil
-motosiklet
-panelvan vs.

bunların vergileri diğer motorlu taşıtların motorlu taşıtlar vergisinin %25i olacakmış. Yazılan yazı bunu anlatıyor.

Yani içten yanmalı motorlara sahip olanları etkilemiyor.

'-'

elektrik motorlu taşıtları mtv ye alıştırma

akaryakıtçılardan da torbaya itiraz gelmiş
torba biraz büyük, sanırım

Devlet azaltmaz. Bence kelime oyunu yapıp %25 daha itelicekler. (şahsi düşüncem)

yetmezamaevet-335kxla06b5cdysie01g5m.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elektirikli motora vergi kitliyorlar 😁 bi an heyecanlandım ama uzun sürmedi. Elektiriğinizin a........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar