Yeni Suzuki GSR250F Inazuma

beğenmeyenler çoğunlukta gibi ama ben bayıldım. teknik verileri zayıf, kabul. ağır, çok yakıyor, son hız az. ama tasarımına bayıldım. sinek kapanı görmüş böcek gibi kilitleniyorum gördüğümde fotoğrafını. çok şey istiyorum biliyorum ama 300 lük abs lisini getirseler bunun... bide 15000 liraya verseler..........

Akın abi sen inazuma f i al .
Bu sefer kaçarın yok haberin olsun.
Senin bir fotoğrafın vardı ya atsana onu :queen:

Kimse kayıtsız kalamamış , hatta sevip gıcık olanlar da var böyle bir tasarıma kayıtsız kalınamaz standart denemez :)) sevenlerdenim tasarımını ama kilo düşündürdü

benim merak ettiğim japonlar muhendis kafalı(hesaplayan adamlar:) )olduğundan bu motorun rüzgar direnci dolayısıyla en az +10 km top speed i için 100 km hızda 7.500 devire çıkan dişli oranlarına el atıp atılmadığı.

gerçi halledilir ama o orjinal iyidir herzaman

Atmazlar çünkü bu yeni bir vites kutusu demektir. Maliyetleri yükseltir. Ayrıca giydirildiği için yeni motor biraz daha ağırlaşmıştır ve zaten bu kısa oranların sebebi bu ağırlıktı.

Gayet güzel bir motor keşke farı yuvarlak olsaydı.Beyaz rengi gelmiyor sanırım.

Görmemişin motosikleti olmuş. Evvelden böyle değil daha objektiftim ben. 40 yaşından sonra motosiklete kavuşunca böyle oldum . Beni ifade eden durum tam olarak bu. Inazuma ile ilgili tüm forumları okudum. Motorumuz ağır biraz evet ama 140 ile uzun yolda giderken rüzgar falan umursamıyor. Millet neyine eksik bulmuşsa oraya bakıyorum bilhassa onlar benim çok hoşuma gidiyor. 250 cc olmasına rağmen grenajları ile olan devasa görüntüsü, çift egzost u ile javaları andıran duruşu, 80 lerden fırlamış gibi duran halleri herşeyi herşeyi.
Mecnunun Leyla ya dediği gibi : Seninki güzellik değil bu bendeki aşk olmasa...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar