Yeni rüzgar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailemize hoşgeldin :rendeer:

ferni, ibrahimkuscu, BBRR, mostwanted_57, efe150, sinan, NeTMaViSi, watergun, Mengu16, N_O_S, olcan138, Khutuck, dostdark, watercolours, frontier, okram, FutureShock, kuvva, crazy_devil, trenox, Gelişim Sürücü Kursu, serkankiyak

karşılama mesajları için hepinize teşekkür ederim. :rendeer:

kuvva' Alıntı:
sevgi ve saygıyla kal.

aynen niyetim bu. özellikle dellendirmeyi başarmazlarsa tabi. :cherry:

xxxxx kardeşim hoşbulduk. eyer o parlayan kel hitman'inse bende hitman fanıyım antiparantez belirtelirtmiş olayım...

hoşgeldin krom..:rendeer: doğru yerdesin
anlamadığım tek birşey var.. imzanla ilgili;" iki teker kültürü gidonun altında. " tam olarak ne demek :silent: ne kast ettiğini anlayamadım da
saygılar..

AloneWolf07: üyelik tarihin benden yeni. sen de hoş geldin arkadaşım...

Gelişim Sürücü Kursu, İskenderunluKILIC, adosonic karşılama mesajlarınız için çok teşekkürler.

adosonic' Alıntı:
" iki teker kültürü gidonun altında. " tam olarak ne demek :silent: ne kast ettiğini anlayamadım da
saygılar..

"özgürlük kaldırım taşlarının altındadır" yaygın ve eski bir slogan. de alakalı değil. sadece çağrışımını kullandım. insanlar bilmem kaç kuşaktır motorcuyum dedikten sonra (kullanıcısı mı demek istedin?) direksiyon kilidin varmı diye sorabiliyorlar. aslında bu konu tek başına bir siteyi doldurur ama deymez. anladığım kadarıyla insanları değiştirmek kulun iradesini aşıyor. yahu ben kendimi değiştiremiyorumki. :mrgreen:

dostdark, moto, mondial50tt, okram arkadaşlarım karşılama mesajlarınız çok hoş. teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar