Yok mu RKS alan? aslında zorlasam 22-25 aralığına çıkabiliyorum ama enduro o fiyatlara bakınca hep eski model... acaba sıfır motor mu alsam diyince gördüm bunu ama bilgi yok...
Dünkü gezimizde 600 km de bu model motosiklet vardı. rodajda olduğu için fazla yormadı arkadaş ama ilerleyen zamanda bilgi veririm. Yalnız aklımda kalan bir şey oldu, yakıt göstergesi motoru hafif de olsa sağ-sola yatırınca bile oynuyor.
Şekli şemali güzel, plastik aksam kötü. (hemen bir kaç plastik diş kırılmış)Boyum 174 ayaklarım güvenli şekilde yere değiyor. 2013 crf de zorlanıyorum mesela.
Lifanın modelleri cidden çok güzel ya, diğer çinlilerden çok daha kaliteli ama getirmiyorlar
Bana da mantıklı geliyor. Açıkcası enduro grubunda sürekli bir yerleri kırılan ve değişmesi gerekir bie durum olursa, masraf olarak crf 250 daha sağlıklı gibi. Baksanıza üst yorumda arkadaş, hemen olasik dişlilerin kırıldığından bahsetmiş. Plastik aksamı kötü ise bu da değerlendirilmeli.bu bütçeye ikinci el crf 250L alabilirsin bence
Merhabalar, rks rt250 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Kargo dahil 16.000₺ ödedim. Vaktim oldukça bineceğim ve edindiğim tecrübeleri de sizinle paylaşacağım. Henüz ekipmanı tamamlamadığım için sadece benzin almaya gittim, boyum 172 ve ayaklarım yere değiyor ama binerken pege basamıyorum çünkü dik durmuyor) beyaz renk aldım oldukça dikkat çekici ve güzel, zaten düşük bütçede en çok beğendiğim motor buydu. Yakıt almaya gittiğimde pompacılar hemen geldi bu ne, kaça aldın, endurocu musun vs
) ha bu arada yakıt almaya gittiğimde egzoz borusundan duman geldiğini fark ettim, pompacılar sıfır olduğu için dedi. Tabi aldığım yeri aradım hemen bu ne diye, egzoz üzerindeki yağlar vs yanıyor yakında normale döner dedi. Onu hep birlikte göreceğiz bakalım
Yok mu RKS alan? aslında zorlasam 22-25 aralığına çıkabiliyorum ama enduro o fiyatlara bakınca hep eski model... acaba sıfır motor mu alsam diyince gördüm bunu ama bilgi yok...
japon alın japon bırakın şu abuk subuk markaları 2.el japon al bunun sıfırını alana kadar. Yok zorlu doğa şartlarına uygunmuş. Yok üstün teknoloji ile üretilmiş. Süslü kelimeler bunlar
Dün motoru Oktay Motorda gördüm.
Ellerinde bolca vardı.
Oldukça heybetli görünüyordu motor.
Hero yanında comutter gibi kalır, ki Hero Xpulse motoruda gördüm.
CRF250 benzeri bir motor olmuş.