Yeni Regal Raptor Daytona 250v

Motosikleti
Ns200 15"
Youtube'da dolaşırken yeni Regal Raptor Daytona 250V modeli ile karşılaştım, motosiklet hakkında izlediğim videolara ve teknik bilgilerini inceledeğim kadarıyla tahminimce Virago'nun 250cc hacmindeki ürettiği bloğun klonu olan enjeksiyonlu versiyonun kullanıldığını düşünüyorum (19 Hp V-twin) bu model eski serisinden çok daha güzel olduğunu düşünüyorum hatta bahsettiğim gibi klon bloğa sahipse sorunsuzca kullanılcak bir blok yapısına sahip, eski serisinde o blok boşluğunun doldurulmasıda iyi olmuş. Motosiklette en anlamsız bulduğum konu ise arka frende 2 adet kaliper koymalarıydı (bunun yerine 2 adet tek pistonlu kaliper kullanmaktansa 1 adet 2 pistonlu kaliper kullanmak daha mantıklı), her şey kağıt üstünde çok güzel ama abs sistemi olmayan Çin malı, geçmişi şüpheli ve servis ağı olmayan bir motosiklete 119.900 TL vermek pek bana mantıklı gelmiyor. Ben olsam ne yaparım biraz daha ekler 20 yaşındaki Dragstar 650 tercihim olur sağını solunu toplayıp ömürlük makinaya binme fırsatım olur.

Kısaca Teknik Özellikler:
Motor Tipi: V-Twin
Hacim (cc): 250
Son hız (Km/h): 120
Vites sayısı: 5
Ateşleme: Elektronik
Soğutma: Hava
(Web sitesinden almış olduğum bilgiledir)

Fotoğraf eklemedim çünkü fotoğrafların çoğuna Sahibinden.com dan erişebiliyorum, telif hakkı nedeniyle eklemedim onun yerine göz atabileceğiniz ilanların listesini ve Ruhi ustanın incelemesini paylaşıyorum.

İnceleme:

İlanlar: https://www.sahibinden.com/motosiklet-regal-raptor-daytona-250?a269_min=2023

Motosikleti
XV250 - FZ6
Evet xv250 motoru koymuslar belli ki.
Biraz xv250 karikatürü gibi olmuş özellikle de motor kapakları ama genel olarak yedek parça için işe yarar.
Anlatan adam da ilginçmiş.

Sanki biraz modern hatları olan bisan roadstar gördüm yada borelli yada keeway yada diğerlerinden biri ..

Arka süspansiyon değişmiş gibi, götü hafif yukarda. Şanzıman problemi çözülmüş. Yıllardır bu bloğu kullanırım. 2v49fmm. Hem motoruma yedek parça bulabilme açısından hem de 250 cruiserda farklılık açısından güzel olmuş. Hayırlı olsun, keşke yeni gv300 de getirseler ülkeye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar