- Konu Yazar
Merhaba abiLerim abLaLarım ben yeni uyeyim artık aranızda buLunacaqım...
Adana oturuyorum yaşım 15 Lise 1 öqrencisiyim...

Adana oturuyorum yaşım 15 Lise 1 öqrencisiyim...
Hosgeldin, yazı tipinden yaşında be'LLi' oluyor zaten
Hosgeldin, yazı tipinden yaşında be'LLi' oluyor zaten
oğlum hoşgeldin, umarım sitede faydalı bilgiler edinirsin :cat: korkarım yakında benden motosiklet istersin :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
hoşgelsin arkadaş.oğlum hoşgeldin, umarım sitede faydalı bilgiler edinirsin :cat: korkarım yakında benden motosiklet istersin :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
hoşgelsin arkadaş.![]()
Abi senin oğlan mı![]()
![]()
hoşgelmişsin mertcim :rendeer:Merhaba abiLerim abLaLarım ben yeni uyeyim artık aranızda buLunacaqım...
Adana oturuyorum yaşım 15 Lise 1 öqrencisiyim...![]()
evet benimde ilk anda dikkatimi çekti, son derece haklısın :cat: dilimizi kaybetmeyelim bariHoşgeldin. Ama internetteki bu tip forumlarda Türkçe'mizi düzgün kullanmaya özen göstermeliyiz. Özellikle senin yaşındaki genç kardeşlerimizin çok daha dikkatli olması lazım. Lütfen hassas olalım...
oğlum hoşgeldin, umarım sitede faydalı bilgiler edinirsin :cat: korkarım yakında benden motosiklet istersin :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
hoşgelmişsin mertcim :rendeer:
evet benimde ilk anda dikkatimi çekti, son derece haklısın :cat: dilimizi kaybetmeyelim bari
artık gezilere mert gelir anneside artçısı :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
sen öyle zannet![]()