yeni plaka bastırmak??

arkadaşlar merhaba plakaları yeni bastırmak istiyorum.net bir şekilde ne yapılması gerektiğini bilen varmı aramızda.tam olarak anlatılırsa memnun olurum :)bu sırada plakayı aracıma bastıracağım motoruma değil:p

işin cok zor dıyım bır gun ugraşsıcan belgı cıkarmak ıcın sonra kayıp dılekcesı zor cok zor dıyım hele turkıyede bu sıstem olduktan sonra

arkadaşlar merhaba plakaları yeni bastırmak istiyorum.net bir şekilde ne yapılması gerektiğini bilen varmı aramızda.tam olarak anlatılırsa memnun olurum :)bu sırada plakayı aracıma bastıracağım motoruma değil:p

Plakaların duruyorsa onları alıp muameleci bir arkadaşa veriyorsun. Eğer plakalar yok ise Dilekçe vermen gerekli Motoruma çıkartmıştım 2 saat içinde aldım ve 15 ytl ödedim Araba içinde farklı olucağını sanmam eski plakalar olduktan sonra...

söförler odasına dilekçe verip emniyete gidiyorsun ordan aldığın belge ile gitip plakacıda yenisini bastırıyorsun 15 lira emniyete gelip müğürletiyorsun işlem tamam 1 saat tutar öyle muameleciye veripte para kaybetme boş yere kendi işimizi kendimiz yapmayı öğrenelim

bence bunlara hiç gerek yok eğer plakan silindiyse git bi reklamcıya hemde istediğin tarzda eski plakanın üstüne yazıolar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar