Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba plakaları yeni bastırmak istiyorum.net bir şekilde ne yapılması gerektiğini bilen varmı aramızda.tam olarak anlatılırsa memnun olurum bu sırada plakayı aracıma bastıracağım motoruma değil
arkadaşlar merhaba plakaları yeni bastırmak istiyorum.net bir şekilde ne yapılması gerektiğini bilen varmı aramızda.tam olarak anlatılırsa memnun olurum bu sırada plakayı aracıma bastıracağım motoruma değil
Plakaların duruyorsa onları alıp muameleci bir arkadaşa veriyorsun. Eğer plakalar yok ise Dilekçe vermen gerekli Motoruma çıkartmıştım 2 saat içinde aldım ve 15 ytl ödedim Araba içinde farklı olucağını sanmam eski plakalar olduktan sonra...
söförler odasına dilekçe verip emniyete gidiyorsun ordan aldığın belge ile gitip plakacıda yenisini bastırıyorsun 15 lira emniyete gelip müğürletiyorsun işlem tamam 1 saat tutar öyle muameleciye veripte para kaybetme boş yere kendi işimizi kendimiz yapmayı öğrenelim