Yeni oyuncağım KIRMIZI GÜL

Elbette bir hurdadan güzel bir eser çıkarmak zorda olsa bunun iş ilerlediği zaman alınan haz bir bambaşka oluyor.
Bazı insanlar motorunu , rektefesini. kaportasını , boyasını elektiriğini , döşemesini, Tornasını kendi yaptığını iddia ediyor ama benim bu motorda emeğim dağırma, toplama, kaporta ve boyada oluyor.. Onun haricinde diğer işleride ben yapıyorum dersem yalan olur herkesinayrı ayrı bir branşı var. Size uafak bir örnek vereyim bir demirci ustası kaportacı gibi güzel oksijen kaynağı yapamaz . Kaportacıda demirci gibi elektrik kaynağı ve kazanaltı yapamaz

kazanaltı ne demek ?

SÖYLENİCEK FAZLA BİRŞEY YOK AYAKTA ALKIŞLIYORUM YANLIZKURT SENİ SÜPER İŞİN İÇİNDE EMEK VARSA HERSEY DAHA GÜZEL.......::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

kazanaltı ne demek ?

Kazanaltıda ( gazaltıda denir ) bir tür kaynak şekli oda Asınan mil ve makine parçalarının dolgusunda Darbe ve asınmaya dayanıklı sert dolgu islemlerinde,

Genelde Spiral kaynaklı boru imalatında, Otomotiv ve lokomotif sanayiinde ,
Basınçlı kap, kazan ve tank imalatında LPG tüpleri imalatında Gemi insa sanayiinde kullanılır

güzel olcak

sabırsızlıkla bekliyorum motorun kaç görür bende pejo war 135 140 görüyo seninki kaç görür hayırlısı olsun kasasız belasız

Kazanaltıda ( gazaltıda denir ) bir tür kaynak şekli oda Asınan mil ve makine parçalarının dolgusunda Darbe ve asınmaya dayanıklı sert dolgu islemlerinde,

Genelde Spiral kaynaklı boru imalatında, Otomotiv ve lokomotif sanayiinde ,
Basınçlı kap, kazan ve tank imalatında LPG tüpleri imalatında Gemi insa sanayiinde kullanılır

verdiğin bilgi için teşekkürler

yalnızkurt abi emeğinin sabrının sonucunu alacaksın jawa gibi ortaya çok güzel bir makina çıkacak bi aksilk olmazsa allah yardmcın olsun gerçekten bu işi gönülden yapıyorsun tebrik ederim abi

Arkadaşlar depo ömrümüzü alıyor o inatlaştı ben adam olmam diye biz inatlaştık adam edecez diye çıkma depo ucuz olmasına rağmen inatla bununla uğraşıyoruz altında delikler yanda önceden kaynatılmış bir saç vardı onun altıında büyük bir delik ve yumruk kadar göçük vardı orayı kangren olmuş yara gibi kesip aldık oraya yeni doku nakli yaptık

24pgewz.jpg

2znzuc7.jpg

2gsock6.jpg

Buda benden size ufak bir video benim iş bundan sonra başlayacak

View My Video

önümüzdeki haftadan sonra işlerim rahatlıyor Kırmızı güle daha çok vakit ayırabileceğim nasipse 15 güne ancak boyayı sonlandırmaya çalışacağım

deyim yerindeyse bir hurdaya tekrar can vermişsiniz. emeğinize sağlık ::biggrinn

Çok güzel toparlanmış hayat bulmuş resmen, elinize emeğinize sağlık,

Bu arada bunları satıyor musunuz :)

Emeğine sağlık,gerçekten bu makinayı bu hale getirmek büyük yürek ister,büyük cesaret ister.

Sıfır gibi olmuş tebrik edyorum.:cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar