yeni (nolan) ve eski kaskım...

arkadaşlar en sonunda kendime düzgün bi kask aldım.....sizce nasıl bi kasktır....nolan n62 grafic....

yorumlarınızı bekliyorum....

dsc04228gk7.jpg

dsc04230uo2.jpg

dsc04231sv8.jpg

dsc04227cw3.jpg

dsc04229kp5.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel güzel güle güle kullan nolanın orta kalite bir kaskıdır bol rüzgar alır :) ls2 den iyi

Kaca aldın kaskı bende fuardan LS2 aldım ama nedir bu anlamadım herkezde bir ls2 cilginiliği :D

Kaca aldın kaskı bende fuardan LS2 aldım ama nedir bu anlamadım herkezde bir ls2 cilginiliği :D

210 olması gerekiyor 5 ay vadeli....rüzgar aldığı söyleniyor kafama takıldı....çene kısmında rüzgar alıyor olabilir..ama kısıtlı bi bütçeyle ancak bunu alabildim.....allah asfalt yüzü göstermesin....

Son düzenleme:
Nolan kendi sınıfında gayet güzel bir kasktır...Güle güle kullan...Eski kaskından çok daha güzel...

Hah şöyle adam gibi kasklar takın pahalı sa pahalı candan kıymetlimi.Çok iyi yapmışsın :cat:

Hah şöyle adam gibi kasklar takın pahalı sa pahalı candan kıymetlimi.Çok iyi yapmışsın :cat:

teşekkürler ....ya inanırmsınız ben eski kaskım la gezereken bazen çıkarıyordum çok kötü gözüküyordu.....görüş açısıda çok güzel nolanın...

ben beğendim şahsen eskisinden biras kalıplı duruyo güle güle kullan,bende alıyodum fuardan vazgeçtim biras daha araştırma yapıcam...:)

CBA

güle güle kullan bendede nolan n62 var ama mystic modeli yanlış hatırlamıyorsam.

Bizce nasıl bir kask olduğunun artık çok bir önemi yok muhterem,alınmış alınmıştır ...Güle güle kullan,en azından karşında muhatap bulacağın ciddi
markalı bir ürünün olmuş oldu.Kırıldığında rahatlıkla vizör veya diğer parça
larını gönül rahatlığıyla temin edebilirsin,gerisini boşver..
Milletin her dedğini dinlersen kafan karışır o yüzden 1500 euroluk kasklardaki konfor veya özelliklerle kıyaslamak yerine kendi sınıfındaki muadil ürünlerle
kefeye koyarsan daha anlamlı olur...

navigator55 sağol....bende çok abrtmıyorum zaten orta sınıf bi kask heralde...eskisine bakarak çok iyi diyebiliriz.....

bu arada sen samsunlusun heralde....bende samsun ladikliyim....hemşeriyiz...

Lazer vertigo, senin aldığın kaskla hemen hemen aynı fiyat ama rüzgar ve ses yalıtımı çok iyi.

deryali .....lazer satan biyer bulamadım yakınlarımda....internettende almak istemedim malum kafa büyük bizim. L beden alacaktım XL oldu kafama...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar