Yeni Nokia 8110..

512 mb ram yazısını görünce ağlamaya başladım :salut: ne günlerdi be :queen:

3310 bile 600 lira civarında gezerken bunun fiyatı 1000 lira olmazsa şaşırmayın

O değil de, yeni telefonları yaşlılar kullanamıyor, onlara göre tuşlu telefon bulmak da neredeyse imkansız, sadece telefon edecek bir makine lazım onlara , büyük tuşlu ve büyük ekranlı. Sesi de çok çıkmalı. Çünkü artık gözler görmüyor, kulaklar duymuyor.

Super Moderator
Böyle bir ürüne ar-ge yapıp geliştirmek, üretmek ve satışa sunmak büyük risk.. 2018 yılında 512 ram 2 mpx kameralı bir telefondan beklenti içerisinde olmayı anlayamadım açıkçası.

Nasıl bir pazarlama stratejileri var acaba? Ne düşünerek ürettiler? Yoksa Nokia'nın son çırpınışları mı.

Efsaneydi,

m2DyO4.jpg

Ama efsaneler tarihte güzel bence..

Son düzenleme:
25 gün şarj ömrü çok cazip geldi bana. Aslında alınabilir böyle bir telefon; kampa giderken, gezmelere çıkarken, ihtiyaç olduğunda iletişimi sizi yarı yolda bırakmayacak gibi duruyor. Belki de Nokia'nın düşüncesi de bu yöndedir ya da yaşlılara hitap etmek istemiştir ama fiyatı 300-400 liradan fazlaysa o zaman sıkıntı büyük demektir

Böyle bir ürüne ar-ge yapıp geliştirmek, üretmek ve satışa sunmak büyük risk.. 2018 yılında 512 ram 2 mpx kameralı bir telefondan beklenti içerisinde olmayı anlayamadım açıkçası.

Nasıl bir pazarlama stratejileri var acaba? Ne düşünerek ürettiler? Yoksa Nokia'nın son çırpınışları mı.

Efsaneydi,

https://i.hizliresim.com/m2DyO4.jpg

Ama efsaneler tarihte güzel. bence..

Matrix'te kullanılan telefondu yanlış hatırlamıyorsam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Efsaneydi,

https://i.hizliresim.com/m2DyO4.jpg

Ama efsaneler tarihte güzel bence..

benim 7110 hala duruyor efsane telefondur sene 2003 bilgisayrcıda çıraktım adamın evine gittik teelfon çaldı meşhur tuşu kaydıran tuş vardır basınca şakkk diye bir ses çıktı adam bıçak çektin sandım dedi....

o gün o telefonu kullanmayı bıraktım....

Motosikleti
Ns200
Uzun zamandır nokia kullanan görmüyorum. En son 2010da almıştım nokia. Sonraki modellerde de hiç gözüme düzgün birşey çarpmadı. Ne yapmaya çalışıyorlar belli değil. Bi ara windows tabanlı telefon çıkarmışlardı onlar da ellerinde patladı. Belki de kendi ülkelerinde satıyordur tabi bilemiyoruz.

Yılan oyunu yüklü geliyormuş hemen almalıyım bunu . Ram ve hafıza tam cildirmalik :)

eski telefon kasası dayanıklı bi metaldi sanırım, şimdi ise plastik yapmışlar.
yaşlılar için uygun olabilir, ama kameradan bari kısmasalarmış.

Os tercihlerini android yerine Windows dan yana kullanmaları nokia yı batırdı. İlk kral ericsson du. Sonra nokia ve şimdi de samsung ve apple.

Bende 8800 var. Şirket hattı takılı onda, görenler halen çalışıyor mu diyo, bir iki kişide abi satsana dedi. Sağlam telefon kaç senesinde aldığımı bile hatırlamıyorum elim gibi olmuş resmen yıllardır.

akıllı telefonlar 8 gb rami gördü bunu bu şekilde piyasaya sürmek nekadar akıl karı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar