Yeni Nesil Motor Seçim Permütasyonları 2009/2006

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kankaaaa hem kendine yazık hem bize yazık bukadar uzun yazma, malum yaşlılık okuyamıyoruz,hepsi doğru ama 40 yaş ve üstünü kapsayan bişey yazmamışsın bizde herhalda orta yaş sınıfı için ATV ye bineceğiz:p

Tanıdık geldi bu konu sanki :p

bende seni bi yerden tanıyorum ama en son senle bi yaylada karşılaştık mı...:p

Dejavu oldum..:cyclopsan

bende çok yaşıyorum bu mevzuyu..:pale:

noluyor ya site 3 sene önceye mi ışınlandı???

tamam abi git dersen gideriz...:salut:

Kendimi denek maymunu gibi hissettim iyimi:cherry:?

vay yoldaş nettin geldinmi Adanadan...içtin dabi şalgamları...:)

33 deyip kalmissin!!!!
Biz ne olacaz???:)

Dostum seni hangi kalıba kelama söze sığarsın...seni nasıl tarif edelim...bu güzelliği ışığı nasıl anlatalım...ışık işte gözümüzü alıyorsun parlaklığınla...olay budur...varlığına birliğine inanıyorum abi ötesi var mı...:p

Bana uyan grup yok galiba teknolojyi yakalamaya çalışıp Ciguli kullanan 31 yaş grubu hani nerede:queen:

dostum paran olsa en kral makinayı alacağını biliyoruz ama değil cglye mondıalede binsen kralsın zaten...gerisi hikaye ...600 RR la gezen çok soytarı gördüm...:p

nıhayet okudum ben nerdeyım hangısi benım ben yokumki ıyı panık yok zaten yaş 36 motorumuda kımseye danışmadan aldım:mrgreen:

bu zaten 35 yaş üstünü bağlamıyor dostum...:)genclere hitaben...bizden geçti...:cherry:

abi hiç yorulmuyormusun bu satırları yazarken..
okumaktan gözlerime agrılar kramplar girdi :)):):):):

valla ben yazdıktan sonra bir daha okumuyorumki...siz düşünün gerisini banane...:p

süpeeeeeeeeeeeer :) forum sarrafı metehan ağabey :)

ah o sarrafı 1 yıl hapsettiler kanka...içim dışım geyikle doldu şimdi saçmaya devam...:)bedeve hemde...

saymayı abaküsten değil de tesbihten öğrettiğimiz için 33 e kadar sayabiliyor,
evveliyatında 7, bilemedin 8 e kadar sayabiliyordu.

olm abaküs ne...senin dilinde abaküs varmı mokoko...:pAllahın Samsunlusu...abaküsüde bilirmiş...yanlış otobüse bindiğin günleri bilirim senin zındık ..:p

kankaaaa hem kendine yazık hem bize yazık bukadar uzun yazma, malum yaşlılık okuyamıyoruz,hepsi doğru ama 40 yaş ve üstünü kapsayan bişey yazmamışsın bizde herhalda orta yaş sınıfı için ATV ye bineceğiz:p

yaşlılık derken...:pbeni bile tuş edersin be...:)kanka kuş kanadı kırık olsa bile uçabiliyorsa başarı budur bence...allah düşürmesin...:queen:

Son düzenleme:
kanka ozlemisim yazilarini , hic sikilmadan ve usanmadan bastan sona okudum . dewamini bekleriz . bu arada hosgeldin msjimi ozelden yazdim ;)

Vay süper yazmışın mete abi piskolojik tahlil resmen.

Moto piskiyatri bölümü sayın Doç DR meta han :mrgreen:

www.musti81yinebanyese.höt:P

kanka ozlemisim yazilarini , hic sikilmadan ve usanmadan bastan sona okudum . dewamini bekleriz . bu arada hosgeldin msjimi ozelden yazdim ;)

kanküüü bakımsızz russs tarzanııı mokoko kankammm...:p

seninde çok katkın oldu...feysbukta açmışın 85 kişi toplamışın benim için...sağol varol...ula ölsem bu adamlar cenazeme gelir mi...:p

Allah razı olsun...kankü sanal alem bi hayrımı görmedin ama sevildiğimi bilmekde beni mutlu ediyor sevgi saygı karşılıklı...

Vay süper yazmışın mete abi piskolojik tahlil resmen.

Moto piskiyatri bölümü sayın Doç DR meta han :mrgreen:

dostum hepimizin düşündüğü yaşadğı şeyler ben yazıya döktüm sadece...:rendeer: yazarken üşenmedim inan...:cat:

eftelya paylaştığında metehan ı istiyoruz artık demiştim..

geldiğine sevindim :) tekrar hoşgeldin :)

artık daha neşeli yazılar paylaşımlar görebileceğiz :)

eftelya paylaştığında metehan ı istiyoruz artık demiştim..

geldiğine sevindim :) tekrar hoşgeldin :)

artık daha neşeli yazılar paylaşımlar görebileceğiz :)

canım kardeşim beyefendiliğinle şu sitede değer vardiğim kişilerden birisin...:rendeer:hep burda olacağız Allahın izniyle...:)

Yeni nesil motor seçim permütasyonlarını daha önce eftalya'nın yazısında okumuş ve beğenmiştim zaten.:)
33 yaş üstü kendi birşeyler katsın demişsin benim yaşım 50 ye merdiven dayadı ama fazla anlatacak bir şey yok gibi 1997 de mopedle motosiklet dünyasına adım attım yani oldukça geç bir yaşta.:pale: (35 yaşındaydım o zaman)
Fazla motosiklet değiştirmedim 2006 da Çin işi scooter ve Kasım 2008 den beride Kymco'cu oldum vitesli motosiklete bir türlü adım atamadım işin kolayına kaçtım sadece gaz açmak ve fren yapmak benim için yeterli oldu.
Gelelim site üyeleri-topik permütasyonlarına; benim gibi özellikle sanal alemde okuduklarıyla gülmeyen bir insanı bile güldürmeyi başardın metehan kardeşim sağolasın ellerin dert görmesin.:)
Yalnız ben hangi kategoriye giriyorum bulamadım.:cherry:

sevgili kardeşim mete:)
kendimi bi kategoriye sokim dedim beceremedim :cyclopsan sana zahmet beni bi kategorize ediversen :wiinkk: hangisi bana uyar :bounce:

Yeni nesil motor seçim permütasyonlarını daha önce eftalya'nın yazısında okumuş ve beğenmiştim zaten.:)
33 yaş üstü kendi birşeyler katsın demişsin benim yaşım 50 ye merdiven dayadı ama fazla anlatacak bir şey yok gibi 1997 de mopedle motosiklet dünyasına adım attım yani oldukça geç bir yaşta.:pale: (35 yaşındaydım o zaman)
Fazla motosiklet değiştirmedim 2006 da Çin işi scooter ve Kasım 2008 den beride Kymco'cu oldum vitesli motosiklete bir türlü adım atamadım işin kolayına kaçtım sadece gaz açmak ve fren yapmak benim için yeterli oldu.
Gelelim site üyeleri-topik permütasyonlarına; benim gibi özellikle sanal alemde okuduklarıyla gülmeyen bir insanı bile güldürmeyi başardın metehan kardeşim sağolasın ellerin dert görmesin.:)
Yalnız ben hangi kategoriye giriyorum bulamadım.:cherry:

ooo Toraman abi demek gerekir hürmeten...50 ye merdiven dayamışsan büyüğümüzsün biz çoluk çocuk oluyoruz vallahi...:psanal alem boş ama sizlerle dolu derim ben...senin fotolarınla geçti bu sessiz dönem...:cat:

sevgili kardeşim mete:)
kendimi bi kategoriye sokim dedim beceremedim :cyclopsan sana zahmet beni bi kategorize ediversen :wiinkk: hangisi bana uyar :bounce:

Adanalııı seni kimse kategorize edemez...siz ayrı bir cumhuriyet ayrı bir melmeketsiniz...:)

şu rafa geçebilirsiniz diyeceğim ama benim mesajım yetmez :)

:p

canım kardeşim beyefendiliğinle şu sitede değer vardiğim kişilerden birisin...:rendeer:hep burda olacağız Allahın izniyle...:)

elbette.. bizde sizden öğrenmeye devam edeceğiz, sohbetlerinizi gülümseyerek okumaya devam edeceğiz :)

ooo Toraman abi demek gerekir hürmeten...50 ye merdiven dayamışsan büyüğümüzsün biz çoluk çocuk oluyoruz vallahi...:psanal alem boş ama sizlerle dolu derim ben...senin fotolarınla geçti bu sessiz dönem...:cat:

metehan saygılısın ve üslubun bambaşka gerçekten teşekkürler.:)

elbette.. bizde sizden öğrenmeye devam edeceğiz, sohbetlerinizi gülümseyerek okumaya devam edeceğiz :)

canım kardeşim sana olan sevgim önceleri dostum alp tunayın dostu olmanla başladı...sonra alp tunayın neden senle dostluk kurduğunu anlayınca bende senle dost oldum...:p

metehan saygılısın ve üslubun bambaşka gerçekten teşekkürler.:)

abi ayıpsın 2.baharını yaşıysoun motor alemlerine dalmışsın artık bizden birisin...doğru yoldasın...doğru yerdeyiz...doğru insansın...:wiinkk:

biri paylaşımı üşenmeden karşı tarafa karşılıksız verirse sevgi ve saygıy hakeder...yaş baş bir tarafa oaylaşımcı tarafını ben ilk zamandan beri keşfetmişim ...bırakmam peşini...benden ne forolar var bi görse bayılırsın...kadrajımdan kartepe uçmakdere vs...:cat:

düzgün bir eğitimle ( hondanınki bmw'ninki ) gsr600'le başlayabilir miyim , sele yüksekliği ve motorun boyutları tam bana göre, nedir fikriniz aceba :)

Abii döktürmeye başlamışsın beea:cat::mrgreen:

bazen sağlam şeyler çıkıyor böyle...bu yönümü seviyorum...özellikle Metin Fidan vardı bir dönemler...pişmiş kelle mizah dergisinde ondanda çok şeyler kaptım aslında...hayatı tasvir etmek güzel bir şey...

düzgün bir eğitimle ( hondanınki bmw'ninki ) gsr600'le başlayabilir miyim , sele yüksekliği ve motorun boyutları tam bana göre, nedir fikriniz aceba :)

kişiye özel hizmet yok haci...:pkendin seçip yakın hissettiğin bir kategoriye giriyorsun beni yormuyorsun...:p

abi ayıpsın 2.baharını yaşıysoun motor alemlerine dalmışsın artık bizden birisin...doğru yoldasın...doğru yerdeyiz...doğru insansın...:wiinkk:

biri paylaşımı üşenmeden karşı tarafa karşılıksız verirse sevgi ve saygıy hakeder...yaş baş bir tarafa oaylaşımcı tarafını ben ilk zamandan beri keşfetmişim ...bırakmam peşini...benden ne forolar var bi görse bayılırsın...kadrajımdan kartepe uçmakdere vs...:cat:

Teşekkürler metehan hepsi değil belki ama gezi yazılarından bazı fotoğrafları gördüm.:)

Güzel gerçekten.:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar