YENİ NESIL KASKLAR

Güzel icat özellikle boyun kısmının edge olması rüzgar, soğuk ve gürültüyü %80 oranında azaltacaktır.
Tek beğendiğim nokta bu.

Aslında çenesi kıçı-başı açılan kasklardan haz etmem.
Ne kadar eklem hareketli parça varsa o derece mukavemet düşer kanısındayım.

guvenligi ve kafaya boyna oturusu daha iyi olucaktir . cene acilir kasktan daha guvenli gibi duruyor sharp testine girsin bakalim

çene açılı kasktan nasıl daha güvenli durduğunu anlaya bildiniz ben onu anlıyamadım :)
çene açılır kasktannn hiç bir farkı yok bu kaskın..hee moto gp de kullanılırsa ozaman yine bi konuşuruz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"yeni nesil" fazla iddialı bir terim olmuş. "Tam ortasında bir kırıkla gelen yeni bir kask" da diğer uçta bir tanımlama olabilir, ama şahsi fikrim de o yönde. Rahatlık uğruna güvenlikten ciddi fedakarlık söz konusu. Snell testini geçmesi imkansız bu kaskın.

Kaza sonrası kolay çıkması güzel, ama kaza esnasında koruması bence tartışmasız daha önemli bir özellik. Sonuçta kask takmazsanız, kaza sonrası çıkarma diye bir sorun da olmaz :)

Motosikleti
Dominar 250
madem kask üretiyorsunuz sharp sonuçlarınıda koyun bari

Bazı standartları var ama sharp ve snell gibi testleri yaptıracaklardır. Ayrıca ciddi bir fiyatı var firma arkasında durursa, bana göre çene açılır kaskdan çok daha güvenli duruyor.

çene açılı kasktan nasıl daha güvenli durduğunu anlaya bildiniz ben onu anlıyamadım :)
çene açılır kasktannn hiç bir farkı yok bu kaskın..hee moto gp de kullanılırsa ozaman yine bi konuşuruz :)

bence var benim fikrim bu yonde . kazalarin cogu onden darbede oluyor cene acilir kask iceri girebilir ama bunu klipsleri daha yukarda yani yuk daha cok dagilcaktir diye tahmin ediyorum

Motosikleti
BWS 100
Millet konuşturmuş yine teknik bilgilerini.:santa:

Hele bi gelsin bakalım.
Bazıları arabanın tamponuna sağlamlığı anlamak için iki tıkılayıp, kazada ölürsün bunun içinde dediği gibi böyle yargı olmaz beyler.

bir kaza oluştu ve vatandaj çok pis yaralandı, vucudu kırık içinde, şimdi omur iliğe zarar vermeden normal kası
adam yerde yatarken çıkarabilmek gerçekden çok zor, işte bu kask sayesinde bu sıkıntı aşılmış olacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni Arailerde kırmızı şeritler var içerde, çekince 'cheek pad'ler bırakıyor kendini.

Bu kask Snell testini geçmez. DOT testini zaten önü açık yarım kasklar da geçiyor.

Önü kalkan kasklardan Snell testini geçen en son sadece bir tane model vardı.

Kendinden güneş vizörü olan full face kasklar dahi geçemiyor Snell testini. Mekanizma içeride yer kapladığı için oradan aldığı darbe geçemiyormuş testi.

Velhasıl bunun şansı çok yok... Kask kendinden ikiye ayrılıyor yahu.

Pratiklik açısından 10 numara ona lafım yok. Ama bir kaza anında açılmaması imkansız gibi. Hiç güven vermiyor.

Testlerden geçerse almak istediğim bir kask.
Kafa seklimden dolayi kask takmakta zorlanıyorum, köpüğün kenarlarini traslayip kullaniyorum yeni aldigim kaski.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar