Yeni moturum - Suzuki SV650A (2017)

Motosikleti
Suzuki SV650A
Herkese merhaba,

2 sene önce Temmuz ayında Voge 125R ile başlayan moturculuk serüvenim 2025 Temmuz ayında aldığım Svartpilen 250 ile devam etmişti. Svartpileni de geçen Nisan ayında sattığım zamandan beri motorum yoktu. Bu sürede çok ilan baktım, özellikle XSR700, SV650, Z650RS, Trident 660 ilanlarını çokça tavaf ettim. Fakat nedenini bilmediğim bir şekilde SV650'ye daha bir gönülden bağlıydım. Tipinden dolayı olabilir, uzun süredir üretiliyor olmasının getirdiği bir güven olabilir, Suzuki'nin aklımdaki ve kalbimdeki yerinden dolayı olabilir... Sonuç olarak aylardan yine Temmuz, bu sefer de 3. moturuma geçiyorum. Suzuki SV650A 2017.

Şimdiden inanılmaz keyif alıyor olmamın yanı sıra, gazı açtım mı 180-190 kilometre hızlara saniyeler içinde ulaşabiliyor olmanın yarattığı tehlikeye vakıf olmak konusunda da sorun yaşıyorum :D 3. veya 4. viteste gaz kolunu çevirip egzozdan gelen "braaaaaap" sesi algımı öylesine sağır ediyor ki, her boşlukta, her düzlükte sürekli ani hızlanıp ani yavaşlayıp bunu da defalarca tekrar etmek istiyorum :D Nefsime hakim olmak konusunda beni eğiteceği kesin 🥰

Umarım kendisiyle çok güzel anılar biriktirip, çok güzel vakit geçiririm 😊😊

SVM.jpg

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Herkese merhaba,

2 sene önce Temmuz ayında Voge 125R ile başlayan moturculuk serüvenim 2025 Temmuz ayında aldığım Svartpilen 250 ile devam etmişti. Svartpileni de geçen Nisan ayında sattığım zamandan beri motorum yoktu. Bu sürede çok ilan baktım, özellikle XSR700, SV650, Z650RS, Trident 660 ilanlarını çokça tavaf ettim. Fakat nedenini bilmediğim bir şekilde SV650'ye daha bir gönülden bağlıydım. Tipinden dolayı olabilir, uzun süredir üretiliyor olmasının getirdiği bir güven olabilir, Suzuki'nin aklımdaki ve kalbimdeki yerinden dolayı olabilir... Sonuç olarak aylardan yine Temmuz, bu sefer de 3. moturuma geçiyorum. Suzuki SV650A 2017.

Şimdiden inanılmaz keyif alıyor olmamın yanı sıra, gazı açtım mı 180-190 kilometre hızlara saniyeler içinde ulaşabiliyor olmanın yarattığı tehlikeye vakıf olmak konusunda da sorun yaşıyorum :D 3. veya 4. viteste gaz kolunu çevirip egzozdan gelen "braaaaaap" sesi algımı öylesine sağır ediyor ki, her boşlukta, her düzlükte sürekli ani hızlanıp ani yavaşlayıp bunu da defalarca tekrar etmek istiyorum :D Nefsime hakim olmak konusunda beni eğiteceği kesin 🥰

SVM.jpg
Hayirli olsun, kazasiz belasiz gunlerde surmeni dilerim.
Not: o hizlara cikma, kendine yazik. Braaaap sesini duyacan diye hizlanip yavaslama baskalarina yazik😂

Motosikleti
Suzuki SV650A
Hayirli olsun, kazasiz belasiz gunlerde surmeni dilerim.
Not: o hizlara cikma, kendine yazik. Braaaap sesini duyacan diye hizlanip yavaslama baskalarina yazik😂
Teşekkür ederim 🥰
Zaten o hızlarda seyahat edilmiyor naked motorla, bi görüp düştüm o hızı direkt :D
Valla egzozum stok, kimse bir şey diyemez rahatsız edeceğim herkesi bi süre :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun. Çok yakışıklı bir motor
Teşekkür ederim siz daha yakışıklısınız 🥰

Sağolun amirim 🥰

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Mükemmel seçim. Kazasız belasız, keyifle güle güle kullanın. O V2'nin sesi keyifli evet. Ergonomi olarak da olabilecek en rahat naked'lardan biri olsa gerek SV650.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Hayırlı olsun karşim güzel güzel gezmelerin, bol bol eğlencelerin olsun 😊

Motosikleti
Suzuki SV650A
Mükemmel seçim. Kazasız belasız, keyifle güle güle kullanın. O V2'nin sesi keyifli evet. Ergonomi olarak da olabilecek en rahat naked'lardan biri olsa gerek SV650.
Teşekkür ederim 🥰
Oturuş pozisyonu olarak hiçbir sorunum yok şimdilik, selesi biraz sert geldi sadece, 3 aydır motor sürmemenin hamlığı da olabilir bu, emin değilim şu an. Daha dün aldım belki toplam 250-300km yol yapmışımdır :D

Hayırlı olsun karşim güzel güzel gezmelerin, bol bol eğlencelerin olsun 😊
Teşekkür ederim 🥰

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Herkese merhaba,

SVM.jpg
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın motorunuzu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar