Pınar abla hayırlı olsun.. :rendeer:
Ama ben bu motoru ilk defa görüyorum. :cyclopsan
Ama ben bu motoru ilk defa görüyorum. :cyclopsan
Ben biliyorum.....
Suzuki DL650 VSTROM.
Di mi?
Teşekkür ederim Asm Darısı başına :rendeer:
-Vallaa 240 ila 260 arası bişey sanırsam ama emin deilim. Alınca görücez:cherry:
-Emsallerine göre az yakıyor..
10.000 e aldım ama aciliyeti olduğu için uygun fiyata verdiler yoksa sıfırı 17.000 ve henüz 4000 km de gıcır gıcır![]()
Sevgili Pınar öncelikle hayırlı uğurlu olsun...bilirsin arıza biriyimdir...söylemezsem çatlarım...aldığın makine ve motosiklet tecrüben birbiriyle uyumlu değil...diycenki benim sürüş tecrübemi nerden biliyon...senle uzak bir geziye çıktık hatırlarsan...dönüştede beraberdik...cometle yeteneklerini geliştirmeden satmak zorunda kaldın onunda farkındayım...ama yinede çok acele ettiğini düşünüyorum...bu işler cesaretle yaparım ederim demeyle olmaz...bu motorla yapacağın bir kaza sonrasını düşünmek bile istemiyorum...herşey kader kısmet ama ben senin bu motoru sürebileceğine inanmıyorum...cinsiyetin umrumda değil...eğer yakın çevremde birileri yanlış yapıyorsa bunu kendisine açıkca söylerim...erkek hatun farketmez...çok erken oldu Pınarcım...
olacağına varsın dersen dahada üzülürüm...ne kadar dikkat edersen et...bu motorun sürücüsü değilsin...en azında 1 yıl 10.000 km daha yapsaydın yahu...nedir bu hırsın...Niçın Pınarr...şartmıydı bunu alman...
ben şahsen sevincine ortak olamadım...kusura bakma...