Yeni Motosikletim

Merhaba arkadaşlar, 2 Ay kadar önce aldığım motosikletimi yeni gibi tanıtmak pek mantıklı gelmese de 2 Aylık motosikletin de eski olamayacağını düşünerek bu başlığı açmaya karar verdim :cherry: neyse konuyu dağıtmayayım. Motosikletim Derbi Etx 150, Honda bayisine gittiğimde bu motoru orada gördüm, daha önceden de araştırmıştım ama yeni motosiklet ne olacağı belli olmaz diye pek bakmamıştım. Canlı canlı görünce gözüme bir hoş gözüktü. Eve geldim araştırdım ertesi günü gittim aldım. 850 kilometredir kullanıyorum daha hiç bir sorun çıkarmadı, gayet sağlam. Motosikletin direksiyonundayken titreşimden, sele rahatsızlığından uzaksınız, maalesef arkası ön taraf kadar rahat değil. Sele ön tarafa göre biraz sert, ayaklıklarda ki titreşimi hissediyorsun ama uyuşma filan olmuyor. Ayrıca deposu çok geniş ve tam dizlerle tutabileceğiniz şekilde. Yakıt konusuna gelecek olursak pek bu işlerle uğraşmadım ama az yakıyo galiba (bana öyle geldi) :cat: İvlenmesi de gayet iyi 150 cc'lik bir motosikletten beklendiği kadar hızlı son hız denemedim ama youtube da 122 yapan var.

(bkz: http://www.youtube.com/watch?v=FM83FBYp4-c )

Fiyatı da aslında 5100 tl ama biz biraz pazarlıkla ve peşin fiyat olarak 4850 tl'ye aldık, taksitte pek iç açıcı değillerdi.
Stx modeli
(bkz: http://www.fercomotor.com.tr/web/21-294-1-1/ferco/derbi/modeller/stx ) daha uygun fiyatlı olmasına rağmen,

Etx modeli
(bkz: http://www.fercomotor.com.tr/etx ) daha çok hoşuma gitti, onu aldım.

Dişli tekerlerin şehir içinde önüme hiç araba atlamadığı için bir zararını görmedim ancak virajlarda fazla yatıramıyorum (tırstığım dan dolaylı) ama toprak ve türevi yollarda bu tekerler gayet kullanışlı. Evet anlatacaklarım bu kadardı, bu motosikleti almak isteyenlere rahatlıkla önerebilirim. Ben öneririm de fazla satılmadı galiba ikinci elini filan hiç göremedim. Neden acaba?
Bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.

p8qcdmvSj

iptTS91Cj

iqd3ub5Fj

p1tVwLFgj

Kafa tasarımı biraz daha iyi olabilirdi ama yine de güzel. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hayırlı olsun sanki ducati havası' mı var

Bu aralar herkeste bir ducati havasıdır gidiyor. Kawasaki'nin h2'si, Yamaha'nın Mt-09 tracer'ı ile yeni r1'i, Honda'nın göstergeleri. Bizde masadan pay alalım dedik :cherry: Siz hangi modeline benzettiniz?

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bu aralar herkeste bir ducati havasıdır gidiyor. Kawasaki'nin h2'si, Yamaha'nın Mt-09 tracer'ı ile yeni r1'i, Honda'nın göstergeleri. Bizde masadan pay alalım dedik :cherry: Siz hangi modeline benzettiniz?

Ya ducati ya aprilla birine benziyorda tam hatırlamıyorum dursoduromu yada ben fzla salliyorum:)

Zaten bazı ülkeler de Aprilia olarak satılıyor, çizim de aprilia'ya aitmiş, ben de dikkat ettim şimdi dorsoduro'ya kafadan benziyor biraz

o zaman sende klasikçisin :) bende eski tip motorları daha çok beğeniyorum yamaha xjr 1200 uykularımı kaçırıyor mesela :queen:

Yalnız değilmişim. Sevindim.:rendeer:
Bunlarda benim sevdalarım. Honda CB 1300'ün 2 metrelik resmini bastırdım. Duvarda tablo olarak duruyor :cherry:

Honda%20CB1300%20Super%20Four%2010%20%201.jpg

Suzuki_GSX1400.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar