Yeni Motosikletim ve yeni üyeliğimle merhaba..

Herkeze selamlar. Yıllarca Adanada yaşayıp Motosikletin üzerinden hiç inmedim taaki 19 yaşıma kadar. Daha sonra meslek icabı atamam Ankara ya çıktı ve yaklaşık 10 yıl motosikletlerden uzak kaldım. Neeyseki şu an Anamuırdayım ve burası motosiklet kullanmaya 12 ay müsade edebiliyor. Bu yüzden bende eski merakımı giderebilmek için 2011 model bir CBF 150 sipariş ettim (tabi motosikleti sipariş edebilene kadar aramadığım bayii kalmadı 3 -4 aylık sıra ol duğunu söyledi hepsi) tabi motor olmadığında siparişini iptal eden bir arkadaşın yedrine hemen beni yazdılar . Dün Motosikletim geldi bana 120 km uzaktaki bir bayide şu anda inşallah Çarşamba günü gidip alıp geleceğim ve serüven devam edecek. Aranızda olmak güzel herkeze sevgiler, saygılar. CBF 150 için önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum .Motosişkletimin resimlerini Perşembe günü eklemeye çalışacağım .

Hoşgeldin. Motosikletiniz hayırlı olsun. Arada anamura geliyorum. Dükkanımız var orada :) Babam henüz motosikletle göndermiyor ama :mrgreen: İyi günlerde kazasız belasız kullanın..

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin hoş geldiniz aramıza

Hoşgeldin. Motosikletiniz hayırlı olsun. Arada anamura geliyorum. Dükkanımız var orada :) Babam henüz motosikletle göndermiyor ama :mrgreen: İyi günlerde kazasız belasız kullanın..

Benim motosiklet de, sizin orada şu anda Silifke Honda bayiinde Çarşamba öğleden sonra gelip alacağım kısmetse:)

Dostum bende yeniyim bu sitede ama hoşgeldin motorun hayırlı olsun ALLAH kaza bela nazar vermesin selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar