yeni motosikletim ducati 999

Evet arkadaşlar düşlediğim motosiklete farklı bir biçimde de olsa kavuştum.Sanırım biraz küçük.:mrgreen:

Ee napalım şimdilik böyle idare edicez.İnşallah ileride böyle ya da bunun gibi bir motosiklet alma imkanım olur:)

wow süpermiş olsun devedede boy var deyip bineceksin :mrgreen:
hayırlı olsun

hayırlı olsun.:mrgreen: hocam kaskını takmayı unutma bu motorlar sakaya gelmez :queen:

insallah gerceide olur. :cat:

Benim makinayıda göstereyim o zaman size:p

my.php

my.php

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
usta noter satışı ne kadar tuttu :)

Bende sevindim benden baska biri daha ducati aldi bu sitede diye :)
999 i kullandigimda umarim bu motor benim olmaz demistim . Ben oyle bir gucu kolay kolay zapt edemem cunku.Umarim ilerde sana almak nasip olur dostum.

acele yok herkese vercem zaten motoru:=) isteyen istediği kadar binebilir:)noter olayına gelince ağustosun sonunda alcam motoru üstüme:Do zaman noter olayı değişiyomuş sanırım öle bişeyler duymuştum

Bende sevindim benden baska biri daha ducati aldi bu sitede diye :)
999 i kullandigimda umarim bu motor benim olmaz demistim . Ben oyle bir gucu kolay kolay zapt edemem cunku.Umarim ilerde sana almak nasip olur dostum.

umarım ileride olur böyle bi motorum.güç olayı konusunda bişey diyemicem çünkü 125 cc den yukarı motor kullanmadım:mrgreen:ama kontrolünün zor olacağı kesin

Son düzenleme:
sesi kötü beeeeeeeeeeeee

ülen benim de içimde bi yaradır bu ha : bi türlü bi 20YTL'yi biriktirip alamadım şu motorlardan... hep bişey çıkıyo param bitiyo ha aldım ha alıcam derken ömür bitiyor...

(doğum günüm 28 Aralık : AnkaraMT:) )

Son düzenleme:
ben onların serisini aldım toyzarustan ( adı degisti artık) oglana oyuncak diye gittik baktım bunları satıyorlar
5 milyona 10 tane kaptım değişik değişik , hele bir monster fogarty varki uff
küçükler ama detayları çok güzel

Valla ben tanesini 24 YTL den alıyorum burda :cyclopsan Sen baya ucuza almıssın !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar