Yeni motosiklet, yeni heyecanlar MT09

Güle güle kullanın. Sizin o iki haftasız motorsuz kalma durumunu yaşıyorum şuan. Motosikletim serviste yapılıyor ama ben ölücem heralde motorsuz... Tekeriniz düz bassın.

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. turuncuyu herkes beğenmiyo fakat o depoya bence en güzel turuncu yakısıyo :)

Cbr 250 den beri yazılarınızı takip ediyorum ,hayırlı olsun çok güzel alet Allah kaza bela vermesin.

gitmek istediğim en son nokta olan motoru almışsınız. hayallerimi süsleyen tek motor.tekeriniz düz basssın

Yazınızı okurken ben bile mutlu oldum :) Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın :)

NC'nin fotoğraflarını görünce anımsadım sizi, Maltepe'de oturuyorsunuz siz de sanırım, bir kez arabayla ara sokakta giderken karşıdan sisleri deli gibi yanan bir NC görmüştüm. İçimden dedim hatta bu sislerle kimse önüne çıkmaz ya da atlamaz herhalde diye :)

Hayırlı olsun tekrardan..

NC'nin fotoğraflarını görünce anımsadım sizi, Maltepe'de oturuyorsunuz siz de sanırım, bir kez arabayla ara sokakta giderken karşıdan sisleri deli gibi yanan bir NC görmüştüm. İçimden dedim hatta bu sislerle kimse önüne çıkmaz ya da atlamaz herhalde diye :)

Hayırlı olsun tekrardan..

:)
Evet NC'de sisler çok güzel oluyordu toplam 3 çift sis farı vardı. Bu motorada birşeyler yapabilir miyim diye bakacağım.

hayırlı olsun güle güle kullanın,
valla süper tenereyi değişirsem ya mt-09 yada tracer ile olur sanırım. yamaha da test etmiştim. ağzımdan akan sular sel olmuştu. hep aklımda eğer bir para bulursam ilk iş bu motordan süper tenerenin yanına kardeş alacam.

Hayırlı uğurlu olsun.
Size bi tavsiye verecek olursam dha yeni 0 motor almış birisi olarak çok gözünüzden sakınmayın , sakınınca elbet ufakta olsa bi zarar geliyor :)

Hayırlı uğurlu olsun.
Size bi tavsiye verecek olursam dha yeni 0 motor almış birisi olarak çok gözünüzden sakınmayın , sakınınca elbet ufakta olsa bi zarar geliyor :)

Hocam çok doğru diyorsun çok sakındım ve depo üzerinde küçük bir yerde boyası kalmış Nasıl oldu bilmiyorum tank ped aldım onu yapıştırıp gizleyeceğim umarım denk gelir.

hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin.çok güzel motor renk de süper hani

Hocam rüzgar yeme durumu nasıl şehirlerarası yol yaptınmı hiç ? gerçekten kuduz köpek dedikleri gibi varmı çokmu haşin ?

Hocam rüzgar yeme durumu nasıl şehirlerarası yol yaptınmı hiç ? gerçekten kuduz köpek dedikleri gibi varmı çokmu haşin ?

1 günde 600km yaptım. Enteresan bir şekilde rüzgardan o kadarda rahatsız olmadım olmuyorum. A modunda çok çok aşin. Beklentilerin üzerinde Neyseki diğer modlar var insan sürekli senin tabirinde kuduz köpekle dolaşmak istemez.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun abi, "ALLAH" kaza bela vermesin "İNŞALLAH" bizede nasip olur

Buraya bir not düşeyim istedim
Aradan 6 ay geçmiş şuan 12.000km ye geldim.

An interesting day in November by Ali Altuntaş, on Flickr

Kullandıkça alışkanlık yapan kontrolü kolay ve insanla bütünleşen bir motor MT09.
Ara ara başka motorlar deniyorum ve denedikçe MT09 daha da cezbediyor insanı.

Almak isteyenlere rahatlıkla tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar