Süspansiyon tercihen değiştirilebilir birşey, yani modelin fiyatı zaten uygun, bir amortisör masrafı çok görülmeden değerlendirilebilir kanımca.. Tabi ben hiç kullanmadım , yorumum tamamen fikir niteliğinde.
doğru söylüyorsunuz. Sonuçta değişmeyecek bir parça değil tabii ki. Yine de bu is y.dışında olduğu kadar kolay olmuyor bizde ne yazık ki. gerekli parçaları temin edeceksiniz ve bir de onları adam gibi takacak iyi bir usta bulacaksiniz falan.
verdiğim linkte 3 aşamalı bir modifiyeden bahsediliyor mesela. ilk aşama daha ucuz ve uygulanabilir ancak diğer ikisi yaklaşık 1500 dolar civarında mesela.bizim için ciddi bir para tl ye cevirdiginizde.
tabii daha uygun yapmak isteyenler için de yol göstermişler. kawasakinin bazı ZX modellerinin arka amortisorunu biraz uğraşarak takabiliyormussunuz. On çatal içinse yay almak şart diyorlar yanlış anlamadıysam.
bizde halen ortalama Bir fiyatı olmasına rağmen y.dışında emsallerine göre ciddi anlamda ucuz. dolayısıyla aradaki farka amortisör alınabilir diyorlar ama aynı şeyi burda yapınca hesap daha kabarık çıkıyor.
Sonuçta cozulmeyecek birsey değil tabii ki. dediğim gibi izlenimleri bekliyorum bakalım gerçekten dedikleri kadar var mı?
motor çok güzel kesinlikle. nazarlik şart