cbr250r artçı konusunda oldukça iyi. Artçının arkada tutabileceği demirlerde mevcut.
Valla uzun yol yapan birisi olarak tabikide rahatlığıma önem vermek zorundayım. Artçı olarakta yaptım kendim kullanarakta. Sonuçta eziyet çekmek için yapmıyorum bu yolculuğu zevkim için yapıyorum. Heleki bir yerden sonra stabilize olmayan yollara giriyorsanız artçıyıda kendinizide çok daha fazla düşünmeye başlıyorsunuz. Eğer bir gün çok daha konforlu bir motor ile uzun yol yapar iseniz ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız.
Eşimde fazer vardı.600RR "kıyasla" çok daha rahattı.Onunlada uzun yol yaptık.Az çok biliyorum.Onu sattırıp
600RRı ben aldırdım eşime alıştıktan sonra özellikle bir sıkıntı yaşatmıyor.
Belki biraz daha çok mola veriyorsun ama keyifli oluyor.Tabi herkes gelemeyebilir.
Hocam supersportta sürücüde artçıda rahat edemez. Böyle bir talebin olması çok anlamsiz. Ek olarak bende kız arkadaşımla motosiklet biniyorum ve kız arkadaşımla bindiğim için gidip bir supersport almadım. Param cbr250, hyosunga yeterken gittim suzuki gs 500 aldım. Rahatlık ilk plandı. Ha bide kız arkadaşın arkada otururken kabak gibi poposu durup milletinde kiz arkadasini izleyecegi supersportu ne yapacaksın? Ben kiskanc adamim, oturtmam oyle motora hatunu. Sana tavsiyem xmax.
Cbr250 benim motorum artçıda oldum en ufak derece bile eğilmeden oturabilinecek bir motor.
Motorda bakan adam kiz arkadasın o taytla yururken bakmiyorlar mi arkasindan hiç ?
Oyle bir yaziyorsunuz ki ss kullanan adam karisini ,sevgilisini teshir malzemesi kullanıyor gibi.
Sen istersen sokaga çikartma bakacak diye.Bu yazinı çok çirkin buldum.
hiç keşke topcase olsaydı demediniz mi ? bu arada arkadaşı taytlı değilde tesettür giyimli olabilir.
Cbr250 benim motorum artçıda oldum en ufak derece bile eğilmeden oturabilinecek bir motor.
Motorda bakan adam kiz arkadasın o taytla yururken bakmiyorlar mi arkasindan hiç ?
Oyle bir yaziyorsunuz ki ss kullanan adam karisini ,sevgilisini teshir malzemesi kullanıyor gibi.
Sen istersen sokaga çikartma bakacak diye.Bu yazinı çok çirkin buldum.
Cbr 250r'dan bahsetmiyorum kesinlikle. Örneğin bi r6'da artçı ne kadar yatıyor. Kesinlikle teşhir malzemesi gibi bir durum yok. Sadece bu beni rahatsız ediyor, hiçte bağnaz biri değilimdir kuşadasında yaşıyorum buralarda pek öyle etekliye falan bakılmaz her yerde o kadar çok güzel kadın var ki kimse bakmıyor öyle sokaktan geçene. Bunu beni yanlış tanımayın diye söyledim. Sadece kız arkadaşımı öyle oturtamam ben. Oturanında oturtanında kendi zevkidir, karışmam ve laf etmem.