Yeni Motorumuz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar,kardeşime Cb125E den sonra 2.motor olarak 250lik Suzuki İntruder aldık.Bu motor hakkındaki görüşleriniz nelerdir,sitemizin topiğinde pek yazan olmamış(İkinci el olduğunu belirtmeye gerek yok,2005model 9000km çok temiz.
59LyaD.jpg
[/url][/IMG]
6RrNDE.jpg
[/url][/IMG]

Özelliklerini bilmem ama şekli şemali fıstık gibiymiş... :)

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin...

Özelliklerini bilmem ama şekli şemali fıstık gibiymiş... :)

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin...

Teşekkürler,özellikleri 250cc bir makina için yeterli.(denge,fren,güç,rüzgar tepkisi)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Güle güle kullanın. Nacizane fikrim; topcase çok kötü duruyor. Yana iki tane motorun cüssesine uygun , kibar heybe koyarsan daha şık durabilir.

kilometre ve motorun diriliği çoook iyi...
Ne kadar a aldınız?
Peşin 9.000tl

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------

maşallah... çok doğru ve ömürlük bir makina almıssınız...

Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------

Güle güle kullanın. Nacizane fikrim; topcase çok kötü duruyor. Yana iki tane motorun cüssesine uygun , kibar heybe koyarsan daha şık durabilir.
Teşekkürler,haklısınız ilk iş olarak topcaseyi çıkardık,sisi bar taktık,fakat her yançanta uymadığından(egzosa değiyor)şimdilik uygun yançanta bulamadık...

Acaip guzel bi motor almissiniz yakitiyla parcasiyla bakimiyla sizi uzmez.Allah kaza bela vermesin,tekeriniz duz bassin..

Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. Keyifle binin :)
teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------

Acaip guzel bi motor almissiniz yakitiyla parcasiyla bakimiyla sizi uzmez.Allah kaza bela vermesin,tekeriniz duz bassin..

Teşekkürler,bakımları sürekli servisine yaptırılmış,fakat kullanıcıların bazısı yedek parçayı zor bulduğunu bazısıda sıkıntı çekmediğini yazmış...

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Çok güzel alet.Güle güle kazasız günlerde kullanın.Bir ara ben de düşünmüştüm bu motosikletten sonra 2.eli zayıf parça bulama korkusuyla vazgeçmiştim.Bildiğim kadarıyla öyle kötü olumsuz bir tarafı yok bu motosikletin.Yurt dışı testlerini okumuştum genelde kullananlar çok memnun.250cc cruiser sınıfındaki en motosikletlerden bir tanesi.24 bg gibi bir gücü var gayet iyi ve yeterli.Üstüne Suzuki kalitesi daha ne olsun.Tek sorun Suzuki bu motorlardan çok az getirdi Türkiye'ye o yüzden piyasada çok az var.Bu yüzden 2.eli zayıf.Kesin emin olmamak ile birlikte belki yedek parça konusunda biraz sıkıntı çekebilirsiniz.Keşke Suzuki bu motorları tekrar Türkiye'ye getirse.

Çok güzel alet.Güle güle kazasız günlerde kullanın.Bir ara ben de düşünmüştüm bu motosikletten sonra 2.eli zayıf parça bulama korkusuyla vazgeçmiştim.Bildiğim kadarıyla öyle kötü olumsuz bir tarafı yok bu motosikletin.Yurt dışı testlerini okumuştum genelde kullananlar çok memnun.250cc cruiser sınıfındaki en motosikletlerden bir tanesi.24 bg gibi bir gücü var gayet iyi ve yeterli.Üstüne Suzuki kalitesi daha ne olsun.Tek sorun Suzuki bu motorlardan çok az getirdi Türkiye'ye o yüzden piyasada çok az var.Bu yüzden 2.eli zayıf.Kesin emin olmamak ile birlikte belki yedek parça konusunda biraz sıkıntı çekebilirsiniz.Keşke Suzuki bu motorları tekrar Türkiye'ye getirse.
Teşekkürler,benimde kafama takılan yedek parça sıkıntı olacakmı, ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Normalde cruise tarzım değil ama bu benim bile hoşuma gitti hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız süresin :cat:

Hayırlı olsun , Amca baya iyi bakmış makineye belliki.Kazasız Bol keyifli Km'ler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar